Seuraa meitä somessa:

Hämeenlinna - LP Viesti

27.10.2021

Torchion komennossa LP Viestiä vastaan

Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentajansa Giovanni Torchion johdolla, kun joukkue saa Loimua-areenassa kello 18.30 alkavassa ottelussa vastaansa naisten Mestaruusliigan toisen kestomenestyjän LP Viestin.

– Ensimmäinen peli tulee nopeasti ja vielä yhtä Suomen parasta joukkuetta vastaan. Minulla on hyviä muistoja Viestistä, koska olin siellä junioripäällikkönä ja Salon Viestin päävalmentajana noin neljän tai viiden vuoden ajan, Torchio sanoo.

LP Viestin joukkueessa onkin monta italialaiselle tuttua pelaajaa.

– Tunnen useamman joukkueen nuoremman pelaajan, koska he ovat entisiä minun ja Sami Heikkiniemen valmentamia pelaajia. Lisäksi on erittäin mielenkiintoista pelata Tomi Lemminkäistä ja Janne Harjua vastaan.

Torchio odottaa innolla ensimmäistä otteluaan Lentiskerhon päävalmentajana, mutta kokenut valmentaja ei kuitenkaan usko jännittävänsä avauskamppailua.

– On hieno tunne odottaa ensimmäistä ottelua, mutta ensimmäisistä palloista lähtien fokus on pelkästään ottelussa ja meidän pitää pystyä pelaamaan niin hyvin kuin on vain mahdollista, hän muistuttaa.

Lentopallokerho on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Ailahteleva alkukausi johti tunnetusti viime torstain ottelun jälkeen Matteo Pentassuglian irtisanoutumiseen.

LP Viesti on tällä hetkellä vahvassa iskussa ja myös sarjan kärjessä. Se hävisi toisella sarjakierroksella LP Kangasalle 3–1, mutta on sen jälkeen ottanut pelkästään voittoja menettämättä ainuttakaan pistettä.

Hämeenlinnan Lentopallokerho–LP Viesti keskiviikkona 27. lokakuuta kello 18.30 Loimua-areenassa. Ottelu on seurattavissa myös Ruutu+-palvelusta kello 18.20 alkaen.