Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - LP Kangasala

04.12.2022

Liigakärki vieraaksi viikonlopputuplan jälkimmäiseen peliin

Otteluennakko LiigaPloki-LP Kangasala sunnuntaina 4.12. klo 17.00 Pihtipudas-Sali

Tulevan viikonlopun toisessa pelissään LiigaPloki lähtee haastamaan liigajohtaja LP Kangasalan, joka on hävinnyt ainoastaan kolme yhdestätoista ottelustaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kangasalalla päättyi kovan taistelun jälkeen LP Kangasalan 3-1 voittoon.

Kangasalan yleispelaajan Emmi Riikilän kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen. Sen myötä nuoren yleispelaaja Iida Pölläsen rooli on kasvanut merkittävästi. Hakkuri Neea-Maria Joki on pelannut vahvasti ja hän on yleispelaaja Roosa Heikkiniemen kanssa onnistunut myös syöttäjänä.

LiigaPlokin on onnistuttava avauskohtaamista paremmin hyökkäyspelissään sekä aloitussyötöissään, jotta mahdollisuudet sarjapisteisiin avautuisivat.

LP Kangasala hävisi keskiviikkona OrPolle ja ennen LiigaPloki-ottelua se käy lauantaina Rovaniemellä ArVon vieraana.
Pystyykö LiigaPloki haastamaan sarjakärjen sunnuntaina?Odotettavissa on nautittavaa lentopalloa Suomen huipulta. Sitä kannattaa tulla katsomaan Pihtipudas-saliin.

LiigaPlokin päävalmentaja Kim Buchwald kommentit:

-Tämä on ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun pelaamme kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä, joten se on jännittävää. Pelasimme Kangasalaa vastaan vähän aikaa sitten, joten suurin osa taktiikoista on samoja. Tietysti teemme pieniä muutoksia, mutta yleisesti ottaen pelasimme hyvän ottelun heidän kotikentällään, joten meidän ei tarvitse muuttaa paljon voittaaksemme tällä kertaa. Hyökkäyksemme on tärkein osa ottelun hallintaa, joten fanit voivat odottaa näkevänsä aggressiivisen kotijoukkueen.

Otteluisäntänä Keskimaa