Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - LP-Vampula

27.10.2021

LP-Vampula kovan isku löytäneen kotijoukkueen haastajaksi

Keskiviikkona 27. päivä kuluvaa kuuta pelataan jälleen! Pitkäjärvelle saapuu vieraaksi LP-Vampula Huittisista. Viime kaudesta uudistuneen vierasjoukkueen pelillinen vire sai sunnuntaina suunnan ylöspäin kun he voittivat kotiottelussaan JymyVolley erin 3-1. Kyseinen voitto oli heille järjestyksessään kauden toinen.

Vierailijoiden tärkeimpiä pelaajia ovat yleispelaajat Cassidy Baird sekä Kristiana Petrova. Myös ulottuva keskitorjuja Samantha Rubal on esittänyt vahvoja otteita verkolla.

Kotijoukkueella on alla hyvä viikko. Helsinki Volley sekä Hämeenlinnan Lentopallokerho kaatuivat peräkkäisinä päivinä erin 3-0 ja pelillinen esitys oli selvästi aiempia otteluita vahvempaa. Joukkueen jokainen pelaaja kantoi näissä otteluissa vastuuta joten koko joukkueen voitoista voidaan puhua.

- Hyvä viikko alla, löydettiin luottamus omaan pelaamiseen ja on tärkeä yhdistävä voimavara että viime viikon voittojen takana oli jokaisen pelaajan panos kentällä. Hyvä puolustuspeli oli avainasemassa niissä otteluissa ja sitä tarvitaan myös keskiviikon ottelussa, kommentoi Keränen ottelua.

Ketä päävalmentaja Keränen meinaa laittaa kentälle keskiviikon otteluun aloitukseen?

Onko Ronja ja Braedyn takaisin pelaavassa kokoonpanossa?

Antaako joukkueenjohtaja Virtanen jonkun muun virittää peliverkon Pitkäjärvelle?

Näihin ja muihinkin askarruttaviin kysymyksiin vastauksia luvassa siis Keskiviikkona 27.10 klo 18.30!