31.03.2024

Finaalipaikka katkolla Puijolle kotiottelussa

Puijo Wolley - Pölkky Kuusamo 4. välieräottelu

Aika ja paikka: 31.3.2024 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Edeltävät kohtaamiset: Maanantaina 25.3. Puijo vieraili Kuusamossa, ja tuolloin nähtiin tiukkaa taistelua täydet viisi erää. Puijolla oli paikkansa, mutta Pölkky oli erien lopussa vahva ja käänsi ne edukseen. Keskiviikkona pelattiin Kuopiossa ja pisteet jäivätkin Savoon erin 3-0. Pitkäperjantai Kuusamossa ei ollut aivan niin pitkä kuin edellinen kohtaaminen Koillismaalla, yksi erä Pölkylle, kolme Puijolle.

Lähtökohdat: Kahden ensimmäisen välieräkohtaamisen tilastoista oli huomattavan vaikea kaivaa eroja joukkueiden välille. Kolmannessa ottelussa Pölkky osoitti jälleen sitkeytensä: Hävittyään kaksi erää selvästi, pitkän erätauon jälkeen kentälle marssi tyystin erinäköinen joukkue, joka hoiteli kolmannen erän. Välieräsarja ei ole valmis ennen kuin toinen joukkueista on ottanut tarvittavat kolme voittoa. Varmaa on vain se, että pääsiäissunnuntaina Studentialla taistelee kaksi äärimmäisen voitontahtoista joukkuetta.

Passari Liina Räty: ”Mielestäni edellinen vierasvoitto oli tärkeä. Saimme siitä reippaasti itsevarmuutta ja hyvää fiilistä. Se on kuitenkin neutraloitava mielestä ja taisteltava edelleen jokainen matsi ja jokainen pallo täysillä. Pölkky on todella kova vastus ja heidän kohtaamiseensa meidän pitää keskittyä hyvin. Kotiyleisön kannustuksesta saa onneksi aina lisää fiilistä ja siten ne ovat helpompia kuin vieraspelit.”

Seuraa heitä: Pölkyn yhdysvaltalainen yleispelaaja Carlyle Nusbaum on todella kova niin hyökkäys- kuin puolustustehtävissä. Hänet on nähty terveysmurheiden jälkeen myös liberopaidassa, mutta perjantaina hän oli jälleen laitahyökkääjän roolissa ja tappoi 45 prosenttia saamistaan passeista. Hänen selvä vastineensa Puijossa on Aniah Palmer, joka nappasi perjantaina pisteet 48-prosenttisesti.

Otteluisäntä Paldan Kodit ja Puijo Wolley toivottavat urheilukansan sydämellisesti tervetulleeksi keväisen sunnuntain koitokseen!