Seuraa meitä somessa:

1-sarjan finaalit myös livescoressa

25.03.2017

Miesten ja naisten 1-sarjan finaalit isketään sunnuntaina ja isona panoksena ovat asetelmat liigakarsintoihin. Miesten finaaliottelussa kohtaavat Akaa-Volley ja Susiraja Volley. Naisten finaalissa taistelevat Nurmon Jymy ja Puijo Wolley.

Otteluita pystyy seuraamaan myös Mestaruusliigan livescoresta pallo pallolta:

Naiset

Miehet


Molemmat finaalit ratkaistaan yhdellä ottelulla runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä.

Akaa-Volley ja SurVo kohtaavat Toijalan monitoimihallissa sunnuntaina 26.3. klo 17. Miesten finalistit ovat jo molemmat selviytyneet liigakarsintoihin ja sunnuntaina ratkeaa tuleeko karsinnoissa vastaan Raision Loimu vai Liiga-Riento Joensuusta. 1-sarjan finaalin voittaja saa vastaansa Liiga-Riennon ja saa myös kotiedun. Finaalin häviäjä kohtaa Loimun, joka saa aloittaa kotiottelulla.

Liigakarsinnoissa paremmuus ratkaistaan kolmella voitolla ja voittajat saavat oikeuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2017 - 2018.

Naisten 1-sarjan finaali Nurmon Jymy - Puijo Wolley pelataan Nurmohallissa sunnuntaina klo 17.00. Ottelun voittaja pääsee liigakarsintoihin, joissa tulee vastaan Pieksämäki Volley.

Myös naisten liigakarsinnoissa pelataan kolmesta voitosta. Kotietu on 1-sarjan voittajalla. Liigakarsinnan voittaja saa oikeuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2017 - 2018.

  Takaisin