Seuraa meitä somessa:

Aihe: Alex Reid vahvistaa LiigaPlokia

27.01.2017

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki vahvistuu, kun joukkueeseen liittyy 23-vuotias Alex Reid (USA).

Coloradon yliopistossa pelannut 180-senttinen yleispelaaja tuo lisävahvuutta vastaanotto- ja puolustuspelaamiseen sekä lisää hyökkäysvoimaa ja ulottuvuutta.

LiigaPloki on tällä hetkellä sarjataulukossa viidennellä sijalla, ja Alex Reidin tulo joukkueeseen antaa hyvät lähtökohdat pitää runkosarjassa vähintään nykyinen sijoitus.

-Olen ensimmäisen harjoitusviikon jälkeen erittäin positiivisesti yllättynyt uuden pelaajan vahvoista otteista, kertoo päävalmentaja Jukka Koskinen.

Alex Reidin terveiset:

-Olen innoissani saavuttuani Pihtiputaalle! Kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Harjoitukset ovat menneet hyvin ja olleet täynnä energiaa, kilpailua ja keskittymistä. En malta odottaa ensimmäistä peliäni täällä! Toivon, että fanit nauttivat joukkueeseen antamastani lisävoimasta.

LiigaPlokin seuraava kotipeli on keskiviikkona 1.2. klo 18.30, jolloin hallitseva Suomen mestari HPK tulee Pihtiputaalle.

  Takaisin