Andrikopoulou johdatti LP Kangasalan avausvoittoon

03.10.2023

Hakkuri Iina Andrikopoulou johdatti komealla hyökkäyspelillään LP Kangasalan kauden avauspelissä Orivedellä 3-1 -voittoon OrPosta.

OrPo-LP Kangasala 1-3 (25-21,17-25,23-25,17-25)

Nimivahva LP Kangasala vei täyden pistepotin, mutta ei mitenkään helposti. Tilastot ovat todella tasaiset, tasaisemmat kuin eränumerot. OrPo aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän 25-21, vaikka teki enemmän virheitä. Toisen erän alussa oli OrPolla epävarmuutta. Kangasala karkasi heti 1-4 johtoon, jossa OrPon ensimmäinen aikalisä. OrPo tasoitti 4-4 ja sitten jatkettiin tasaisemmin. Toinen aikalisä 7-11,tasoissa 15-15, mutta sitten OrPolle musta hetki ja Kangasalalle viiden pisteen kaula. Tästä vieraat selvään erävoittoon 17-21.

Kolmannessa erässä alussa tuntui, että Kangasala menee rallatellen erävoittoon, mutta OrPo puolusti raivokkaasti ja hyökkäsi terävästi. Kangasalan ensimmäinen aikalisä 12-11 ja toinen 18-14. Kangasala sai kirittyä ja tasoissa oltiin 22-22 ja 23-23, mutta sitten vierailta ehkä hieman onnekaskin lyönti aivan postimerkkiin takakulmaan ja OrPon hyökkäys pitkäksi, erä vieraille 23-25.

Ehkä kolmannen täpärä tappio vaikutti joukkueeseen henkisesti ja samoin Kangasala sai niukasta erävoitosta lisäpotkua. Neljäs erä vieraille 17-25 ja ottelu 1-3.

Emmi Jalonen, LP Kangasala:

- Hakemista aluksi. Saatiin jännittämiset pois. Ensimmäinen peli on yleensä tuommonen

Emilia Putkisaari, OrPo:

- Vähän kuin meidän harkkapelit. Alkaa hyvin. Eka erässä pelattiin ja sitten vuosristorataa. Kun pelattiin hyvin, silloin myös pelattiin hyvin. Potentiaalia on.