Seuraa meitä somessa:

Burdine ja Koga huhtikuun pelaajat

21.04.2016

Mestarijoukkueiden Keao Burdine (HPK) ja Taichiro Koga (Kokkolan Tiikerit) on valittu lentopallon Mestaruusliigan kauden 2015-2016 viimeisiksi Kuukauden pelaajiksi huhtikuussa.

Molemmille pelaajille valinta oli kauden ja uran toinen: Burdine valittiin aiemmin Kuukauden pelaajaksi tammikuussa ja Koga marraskuussa. Molemmat olivat suuressa roolissa joukkueiden voitettuan mestaruudet. Huhtikuuhun kuului miehissä välierät ja mitalipelit, naisissa mitalipelit.

Huhtikuun tähdistöön miehissä mahtui Kogan lisäksi kolme muutakin Tiikereiden pelaajaa: Steven Kehoe, Romans Sauss ja Tommi Siirilä. Kehoe ja Siirilä olivat tähdistössä jo neljännen kerran tällä kaudella, Sausskin kolmannen kerran.

Muut miesten tähdistön pelaajat olivat hoepajoukkue VaLePan Olli Kunnari ja pronssijoukkue Hurrikaanista ensimmäisen kerran urallaan valinnan saanut Konstantin Shumov ja Mohamed Alhachdadi. Kunnarille valinta oli jo 17:s, jolla hän sivuaa Hillaelina Hämäläisen ennätyslukemia.

Naisten puolella lähes Kunnarin lukemiin nousi LP Viestin hopeajoukkueen Dubravka Rakic, joka valittiin tähdistöön 16:nnen kerran. Uransa lopettaneelle Kaisa Jokisellekin valinta oli jo 14. Kaikki loput naisten tähdistön pelaajat tulivat mestarijoukkueesta: Burdine, Lindsay Stalzer, Katja Kylmäaho, Piia Korhonen ja Saana Koljonen.

Miesten huhtikuun tähdistö 2016
Passari: Steven Kehoe Tiikerit (7. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Mohamed Alhachdadi Hurrikaani (2)
Yleispelaaja: Olli Kunnari VaLePa (17)
Yleispelaaja: Romans Sauss Tiikerit (4)
Keskitorjuja: Tommi Siirilä Tiikerit (7)
Keskitorjuja: Konstantin Shumov Hurrikaani (1)
Libero: Taichiro Koga Tiikerit (3)

Naisten huhtikuun tähdistö 2016
Passari: Katja Kylmäaho HPK (2. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Piia Korhonen HPK (3)
Yleispelaaja: Lindsay Staltzer, HPK (2)
Yleispelaaja: Keao Burdine HPK (4)
Keskitorjuja: Dubravka Rakic LP Viesti (16)
Keskitorjuja: Kaisa Jokinen LP Viesti (14)
Libero: Saana Koljonen HPK (4)

  Takaisin