Seuraa meitä somessa:

Eelis vs Eetu

21.03.2016

Miesten puolivälierien ennakkojuttuihin valitsimme nuoret pelimiehet kaikista joukkueista. LEKA Volleyn ja ETTA:n kohdatessa taistelupariksi muodostunee Eelis Karinen vs Eetu Pennanen.

Eelis Karinen LEKA vs Eetu Pennanen ETTA

Peliroolit: yleispelaaja-yleispelaaja
Ottelut: 26-30
Pelatut erät: 95-119
Pisteet: 289-536
Pisteet / erä: 3,04-4,50
Torjunnat: 30-42
Ässät: 19-32
Hyökkäys%: 43,3-42,7

Karinen ennustaa tasaisia palloralleja

Kuopiolaisen Leka Volleyn yleispelaaja Eelis Karinen, 22, uskoo, että puolivälierissä tulee olemaan pitkiä pelejä. Pari vuotta sitten perustettu Leka oli runkosarjassa neljäs. He kohtaavat puolivälierissä runkosarjassa viidenneksi jääneen oululaisen ETTAN.

Karisen tie lentopalloilijaksi on kulkenut perinteisiä teitä. Molemmat vanhemmat ovat pelanneet lentopalloa, joka sai myös Eeliksen innostumaan lajista.

- Sillä tiellä ollaan edelleen, Karinen naurahtaa.

185 senttimetristä yleispelaaja on kehuttu ennakkoluulottomasta asenteesta. Karinen itse antaa positiivista palautetta joukkueestaan.

- Vasta toinen vuosi Mestaruusliigassa, mutta olemme pelanneet joukkueena hyvin. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

Karinen uskoo, että tulevissa puolivälierissä nähdään tiukkoja pelejä. Ensimmäiset pelit alkavat keskiviikkona 23.maaliskuuta.

- Kyllähän joukkueen tavoitteena on päästä neljän parhaan joukkoon. Ensin täytyy kuitenkin selvitä puolivälieristä. Odotettavissa on lämmin tunnelma ja pitkät pallorallit, Karinen miettii.

Karista voidaan kuvailla yhdeksi Mestaruusliigan nuoreksi läpimurtajaksi. Vastustajan puolelta ETTAN Eetu Pennanen kuuluu myös läpimurtajiin.

- Eetu on pelannut todella hyvän kauden. Taistelee jokaisesta pallosta, ja on onnistunut niin nostoissa kuin vastaanotoissa. Hyvä joukkuepelaaja, Karinen kehuu.

ETTAN pelityyli sopii Pennaselle

Oululaisen ETTAN yleispelaaja Eetu Pennanen, 22, pelaa läpimurtokauttansa. Hän toteaa runkosarjan menneen joukkueeltaan lähes nappiin. Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut ETTA kohtaa puolivälierissä kuopiolaisen Leka Volleyn

Savosta lähtöisin oleva Pennanen eksyi lentopallon pariin naapurin houkuttelemana.

- Pelasin jalkapalloa suhteellisen pitkään, mutta lopulta lentopallo vei voiton, Pennanen paljastaa.

Viime kauden Pennanen pelasi Joensuussa Liigan-Riennon riveissä. Muutto uudelle paikkakunnalle ja joukkueen vaihtaminen on tuonut Pennasen peliin uudenlaista vireyttä.

- Täytyy sanoa, että joukkueen pelityyli sopii todella hyvin. Meillä on hyvä ja taisteleva joukkue. Emme ole antaneet missään vaiheessa periksi.

Pennanen uskoo, että keskiviikkona alkavat puolivälierät tulevat olemaan tiukkoja. Leka oli runkosarjassa pykälän korkeammalla kuin ETTA.

- Luvassa on tasaisia pelejä ja pitkiä palloralleja. Uskoisin että on yleisölle menevää peliä, koska vastassa on kaksi samanlaista joukkuetta, Pennanen toteaa.

Pennasen lisäksi Lekan yleispelaajaa Eelis Karista voidaan kutsua Mestaruusliigassa nuoreksi läpimurtajaksi. Hän saa myös Pennaselta kehuja.

- Eelis on hyvähihainen ja puolustava. Tälläkin kaudella hän on mennyt eteenpäin. Lisäksi Eelis on tasavahva, Pennanen arvioi.

  Takaisin