Seuraa meitä somessa:

Etta edelleen pohjoisen herra

09.01.2020

Etta sai katkaistua oman yhdeksän tappion mittaisen putkensa ja pidettyä edelleen pohjoisen herruuden selkeästi nimissään kaadettuaan Team Lakkapään Rovaniemellä torstaina 3-1

Lakkapäälle tappio oli nyt neljästoista perättäinen edellisen voiton ollessa lokakuun lopulta. Samalla Etta karkasi jo kahdeksan pisteen päähän rovamiemeläisistä ja se ohitti myös Karelian Hurmoksen pisteellä nousten kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Jan Helenius, Etta

- Kova usko oli koko ajan. Kolmannessa erässä tuli pieni notkahdus. Niitä on kauden aikana ollut ennenkin. Onneksi nyt tuli vain yksi. Tavoittelemme joukkueena kehitystä. Kehityksen kautta myös tulokset paranevat.

Miikka Lemola, Team Lakkapää

- Tuntui, että tänään oli yksi kauden parhaista eristä ja heti perään yksi huonoimmista eristä. Olli Saarenmaa toi hyvin peliin mukaan ja toi lisää energiaa peliin. Surullista on se, että ajoittain peli on todella hyvää, mutta välillä sukelletaan todella syvälle. Ailahtelusta on päästävä eroon, jos haluaa pelejä voittaa.

Olli Kuoksa, Etta

- Oma hyökkäyspeli pysyi koko pelin aika hyvänä. Virheitä teimme myös tänään vain vähän. Emme keskity vastustajaan. Pystymme voittamaan kenet vaan, mutta niin kuin kolmas erä näytti, voimme myös hävitä huonoina hetkinä kenelle vain. Keväällä pyrimme parantamaan peliämme. Henkisen puolen käsittely on joskus mennyt liiallisuuksiin. Taito parantaa itseluottamusta. Kun on tarpeeksi taitoa, voi pelata illasta toiseen kovalla tasolla.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Ollin puheessa on perää. Yksilötaidossa jäämme paljon jälkeen. Itseluottamus kasvaa onnistumisen myötä. Meidän joukkueessa on hyvä henki ja itseluottamuskin on hyvällä tasolla. Joukkue tekee töitä todella paljon. Tulos on kuitenkin aika raaka. Totuus on tuloksessa. Joukkueena teemme töitä täydellä teholla. Loppukauden aikana nähdään, mihin asti se riittää. Olli pelasi tänään hyvin. Hän ansaitsee paikkansa kentällä.

Parhaat pelaajat:
Lakkapää Olli sSaarenmaa
Etta Lasse Jylhä

LähiTapiolan pisteet
3 Helenius Etta
2 Lemola Lakkapää
1 Sorvoja Etta

PROlibero
Miro Rasinperä

Ottelutilasto

  Takaisin