Seuraa meitä somessa:

ETTA oli murskaava Loimaalla

08.03.2018

Miesten Mestaruusliigan kakkospaikasta taisteleva ETTA oli todella kova torstai-iltana Loimaalla kuitaten neljänneksi runkosarjassa sijoittuvasta Hurrikaani-Loimaasta voiton suoraan kolmessa erässä 0-3 (20-25, 20-25, 20-25).

Oululaiset olivat isäntiä edellä pari askelta jokaisella osa-alueella ja erityisesti nuorisokaksikko Joonas Jokela (20/+13) - Jiri Hänninen (17/+14) kuritti heitä aikalailla.

Joonas Jokela (Ettan paras):

- Pelattiin yksi kauden parhaista peleistä. Pelattiin tasaisesti, ja henkisesti oltiin vahvoja. Ei hämmennytty edes ensimmäisessä erässä, jossa olimme jo kuusi pistettä tappiolla. Kenttäpuolustus oli tänäänkin vahvaa, ja Niko pelasi meille hyökkääjille hyviä paikkoja.

Antti Ropponen (Hurrikaanin paras):

- Helvetin huono esitys meiltä. Hävetti olla kentällä. Etta lyö fiksusti. Paljon lyötiin pisteitä käsistä, kuten itseltänikin. Lauantaina mennään muotinäytökseen kävelemään edestakaisin, ja sitten alkaa pelit.

Olli Kuoksa:

- Oli valmentajaurani helpoin peli. Kaikki toimi hyvin. Minä vain yritin olla pilaamatta mitään. Hienoa, että saadaan vielä näillä loppukierroksillakin pelata näitä painepelejä, jotta ollaan hereillä, kun puolivälierät alkavat. Mennään edelleen arkea eteenpäin. Olemme tehneet kahdeksan vuotta töitä samalla tavalla eikä mikään muutu, vaikka olemme voittaneet tällä kaudella nyt 22 ottelua.

Lauri Rantanen:

- Etta oli kova. Teki omat juttunsa tyylikkäästi sekä torjunnassa että puolustuksessa. Vastaanottomme oli Ettan tiukan leijan kanssa vaikeuksissa koko ajan. Sen näköinen peli, kuten oli treeniviikkokin. Ja tässä istuu syyllinen tuohon.

LähiTapiolan pisteet
3 Hänninen ETTA
2 Jokela ETTA
1 Pennanen ETTA

Hurrikaani Loimaa - Etta 0-3
20-25, 20-25, 21-25
Hurrikaani Loimaa: Ropponen 15/+13,Douglas-Pow 13/+4,Staples 6/+2
Etta: Jokela 20/+13,Hänninen 18/+15,Pennanen 7/+6
Katsojia: 643

Juuso Riponiemen kuvat

Ottelutilasto

  Takaisin