Seuraa meitä somessa:

Ettalle avausvoitto Rovaniemellä - Savo Volley vei pisteet Joensuusta

24.10.2019

Miesten Mestaruusliigassa on enää yksi voitoton joukkue, kun Etta kukisti Team Lakkaåään Rovaniemellä viidessä erässä. Savo Volley puolestaan hoiteli kauden seitsemännen voittonsa kahdeksasta pelistä kaatamalla Karelian hurmoksen Joensuussa 3-1.

Etta avasi voittotilinsä Pohjoisen derbyssä

Etta rutisti kauden avausvoittonsa kaatamalla Team Lakkapään ennen peliä vielä voitottomien joukkueiden kohtaamisessa Rovaniemellä erin 2-3 (25-20, 16-25, 25-18, 17-25, 6-15)

Jan Helenius paukutti 27 pistettä oululaisjoukkueelle, mutta kentän parhaaksi pistemieheksi nousi kotijoukkueen Regan Fathers peräti 31 pisteellään.

Lakkapään Miikka Lemola loukkaantui ottelun toisessa erässä ja joutui jättämään kentän.

Jan Helenius, Etta:

- Voitto oli helpottava. Helpottaa koko joukkuetta paljon. Kaikissa otteluissa on fokus pysynyt pelissä, vaikka voittoja ei ole tullutkaan. Seura tuntuu mukavalta ja helppo on ollut porukkaan tulla.

Tuomas Hautala, Team Lakkapää

- Peli lähti hyvin käyntiin. Toisen erän alussa ote herpaantui, emmekä saaneet palloa peliin. Kolmanteen erään nostimme oman pelin tasoa. Vielä peli aaltoili liikaa. Rohkeus loppui välissä ja virheitä tuli. Neljännessä erässäkin oli paikkoja ottaa erä, mutta ei riittänyt tänään.

Olli Kuoksa, ETTA

- Pelistä varmasti näki, että kummallakaan joukkueella ei voittoja ole tullut. Johdossa oleva joukkue hallitisi peli. Voittoerissä hyökkäyspelimme toimi hyvin. Side out -hyökkäyksen tehot olivat meiltä hyvät. Tappioerissä emme saaneet käytettyä paikkoja hyväksi. Voittoerissä olimme kovia. Syöttö-vastaanotto -peli oli taisainen joukkueiden välillä tänään. Uuden joukkueen kanssa on vielä paljon opeteltavaa. Tämän projektin kanssa on hyvä tehdä töitä.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä. Pelasimme tänään kaksi ja puoli erää hyvää lentopalloa. Lemolan loukkaantuminen vaikutti paljon vastaanottopeliin. Vastaanotto huononi toiseen erään, mutta kolmanteen saimme vastaanottopeliinkin ryhtiä lisää. Lopussa ETTA pelasi tänään tasaisemmin. ETTA oli tänään kahdesta paljon hävinneestä joukkueesta parempi. Hakkuripeliin tänään olen todella tyytyväinen.

Parhaat pelaajat:
Team Lakkapää, Regan Fathers
ETTA, Jan Helenius

LähiTapiolan pisteet
3 Fathers Lakkapää
2 Helenius Etta
1 Niinivaara Etta

PROlibero
Manoogian Lakkapää

Ottelutilasto

Savo Volley vei pisteet Joensuusta

Savo Volley jatkaa vahvoja esityksiään ottamalla kauden seitsemännen voittonsa Karelian Hurmoksen kotikentältä Joensuusta erin 1-3 (30-28, 15-25, 17-25, 23-25).

Päävalmentaja Karelian Hurmos Aigars Birzulis:

- Olemme pelanneet kovia joukkueita vastaan, se ei ole ollut meille hyväksi. Me jatkamme kuitenkin samaan malliin. Meidän täytyy vain ruveta saamaan pisteitä. Meillä on vain yksi tavoite, voittaa peli. Kova peli tulossa Akaata vastaan. Meidän täytyy se peli ja miettiä tulevaisuutta myöhemmin. Pelaamme kaikki pelit hyvin, mutta menetämme itseluottamuksen, en tiedä miksi. Pitää miettiä mikä toisessa ja kolmannessa erässä meni pieleen. Tehdä asioita harjoituksissa paremmin.

Päävalmentaja Savo Volley Jukka Tuovinen:

- Ensimmäisessä erä 9 syöttövirhettä, vaikea on voittaa vaikka aika lähellä oltiin. Mitä paremmin vastustaja nosti sitä paremmin me puolustettiin. Räsäsen Mikko löi tänään silmät kiinni niin paljon kuin kädestä lähtee ja niissä hyökkäyksissä meillä oli vaikeuksia. Tosi tyytyväinen olen tähän voittoon. Hurmoksella on laadukas joukkue ja täällä on aina hyvä tunnelma pelata. Haasteellinen paikka pelata kaikille vastustajalle.

Paras pelaaja Karelian Hurmos Eugene Stuart:

- Aloitimme ensimmäisen erän hyvin. Yritimme viedä saman fiiliksen toiseen erään. Tuli pari huonoa päätöstä. Emme saaneet pidettyä otetta toisessa ja kolmannessa erässä tasaisena, sitten menetimme pelissä keskittymisen. Mutta en halua syyttää ketään, mutta olisimme voineet tehdä parempia päätöksiä. Meidän pitää oma hyvä taso yllä koko pelin ja silloin voimme voittaa onpa verkon toisella puolella mikä tahansa joukkue.

ProLibero Savo Volley Josh Ayzenberg:

- Alussa meidän peli lähti hitaasti käyntiin. Toisessa ja kolmannessa erässä onnistuimme parantamaan peliämme erityisesti puolustuspelaamista. Saimme syötöt onnistumaan, joissa olemme parhaimmillamme. Kun syöttö on kunnossa puolustuspeli onnistuu. Pitää vain pystyä aloittamaan paremmin.

Parhaat pelaajat
Hurmos Eugene Stuart
Savo Volley Antti Siltala

LähiTapiolan pisteet
3 Siltala Savo
2 Määttänen Savo
1 Räsänen Hurmos

PROlibero
Ayzenberg Savo

Ruudun ottelukooste

Ottelutilasto

Kuvat:
Marko Pennanen / Hurmos
Tapani Kuoksa / Lakkapää

  Takaisin