Seuraa meitä somessa:

Ettalle voitto viisieräisestä

13.01.2019

Etta haki voiton Rovaniemeltä viidennen erän jatkopalloille venyneessä pelissä.


Antti Ronkainen, Etta:

- Peli oli meille aika vaikea. En tiedä johtuiko tauosta, mutta hyökkäyspeli oli tänään vaikeaa. Muuten peli oli hyvin kasassa. Voitto kuitenkin lämmittää mieltä. Omassa pelissä on vielä paljon parannettavaa. Taso heittelee vielä liikaa.

Olli Saarenmaa, Team Lakkapää:

- Alussa vähän jännitti, kun tulin kentälle, mutta sitten rupesi kulkemaan paremmin. Joukkueena pelasimme ensimmäiset erät hyvin. Kolmannessa saimme huikean nousun. Siitä näkee, että me pystymme hyvään peliin. Pää pitäisi pitää paremmin kylmänä. Lopussa teimme huonoja ratkaisuja. Pelasin eilen ykkössarjaa. Liigassa tullaan paljon korkemmalta ja tempo on kovempi.

Olli Kuoksa, Etta:

- Tänään vähemmän huono joukkue voitti pelin. Tauon taakse ei voi mennä. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Olemme hävinneet liikaa vieraspeleissä ensimmäisiä eriä. Kolmannen erän lopussa vastustajan päästäminen voittoon oli inhimillistä, mutta ensimmäisen erän häviäminen oli pahempi asia.

Henri Tuomi, Team Lakkapää.

- Meillä on hyvän ensimmäisen erän jälkeen ollut usein huono erä. Hakkuripeli kyykkäsi tänään. Olli tuli hyvin sisään peliin. Marttilan pohkeen kramppaaminen harmittaa. Hän pelasi hyvin siihen asti. Koskela kuitenkin tuli hyvin peliin mukaan. Etta pelasi tänään järkevämmin. Varsinkin lopussa teimme tyhmiä ratkaisuja. Etta ansaitsi voiton. Ajoittain pelimme on hyvää, mutta ajatus katoilee liikaa.

Team Lakkapää - Etta Oulu 2-3
25-20, 20-25, 26-24, 19-25, 15-17
Lakkapää: Mäkinen 19/+8, Grant 15/+9, McCarthy 12/-1
Etta: Ronkainen 20/+4, Jokela 18/+7, Pennanen 14/+7

LähiTapiolan pisteet
3 Ronkainen Etta
2 Pennanen Etta
1 Grant Lakkapää

PRO libero
Davies, Lakkapää

Ottelutilasto

Kuvat: Asko Leskinen / Lakkapää

  Takaisin