Seuraa meitä somessa:

Ettan haaviin kaksi viime kauden loimulaista

16.06.2020

Ettan viimeisimmät hankinnat tulevan kauden Mestaruusliiga-joukkueeseen ovat Joel Laakso ja Kasimir Vuorinen.

25-vuotias Laakso on 185-senttinen passari, jolla on liigakokemusta yli 200 pelin verran Loimun lisäksi Vantaa Ducksin ja Rantaperkiön Iskun riveistä. Laakso saapuu Mikael Kyllösen tutkapariksi passarin tontille.

24-vuotias, 189-senttinen yleispelaaja Kasimir Vuorinen oli viime kauden Loimun runkopelaajia. Tulevalla kaudella niin ikään 200:aan liigapeliin yltävä Vuorinen on aiemmin pelannut Isku-Volleyn ja Hurrikaanin paidassa ennen viime kauden lopullista läpimurtoaan.

 


Valmentaja Olli Kuoksan kommentit uusista vahvistuksista:

- Joel täydentää hyvin joukkueen passariosaston. Hän on hieman kokeneempi passari kuin Mikael ja myös pelaajana hieman erityyppinen. Kyseessä on erittäin fiksu ja taitava pelaaja. Kasimir tuo hyvän lisän laituriosastolle. Hän on parhaimmillaan vastaanotossa ja kenttäpuolustuksessa,ja omaa myös painavan hyppysyötön. Molemmat pelaajat ovat kovan työmoraalin omaavia erinomaisia joukkuepelaajia.

Tuoreiden vahvistusten myötä Ettan rinkiin kuuluu 12 pelaajaa. Tämänhetkinen harjoitusporukka harjoittelee yhdessä kesäkuun loppuun saakka, josta alkaa heinäkuun mittainen omatoimiharjoittelujakso. Elokuussa vahvuuteen liittyvät myös uudet vahvistukset.

  Takaisin