Seuraa meitä somessa:

Eveliina Smolander Puijo Wolleyn verkon vartijaksi

06.05.2020

184 cm Etelä-Pohjanmaalaista asennetta saapuu Kuopioon tulevalle kaudelle, kun Eveliina Smolander liittyy joukkueseen kaudelle 2020-2021. Smolander tuo vielä tuoreeseen Mestaruusliigajoukkueeseen kahdeksan SM-mitalin ja 273 pääsarjaottelun verran arvokasta kokemusta.

Smolander on pelannut liigassa 2008-2009 kaudesta lähtien 273 ottelua tehden niissä 1200 pistettä. Kahden viime kauden aikana hän on ollut pitkälti loukkaantuneena pelaten vain muutaman ottelun. Kausilla 2013-2014 ja 2016-2017 Smolander otti 66 ja 75 torjuntaa huomioiden runkosarjan sekä pudotuspelien ottelut.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen on iloinen kokeneen ja motivoituneen pelaajan valittuaan Kuopion ensi kauden kotikaupungikseen: 

- Eve kuuluu niihin pelaajiin, jonka tiedän tuovan omalla tekemisellään ja persoonallaan joukkueeseen positiivista energiaa ja johtajuutta. Potentiaalia ja halua kehittymiseen löytyy reilusti ja odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea salilla saadaan aikaan.

Eveliina odottaa jo muuttoa Kuopioon:

- Mahtavaa päästä osaksi Puijo Wolleyta! Ensivaikutelma joukkueesta ja seuran toiminnasta on erittäin positiivinen. Motivaatio harjoitteluun ja kehittymiseen on kova, ja uskon että valmennuksella on paljon annettavaa kehittymisen kannalta. Olen tehnyt paljon töitä kuntoutumisen eteen, ja koen että kovan työn jatkamisella palaan vahvana pelikentille. Odotan innolla jo yhteisten treenien alkamista ja mielenkiinnolla uuden kauden alkamista.

  Takaisin