Seuraa meitä somessa:

Finaalipaikka katkolla OrPolle URHOtv:ssä lauantaina

13.03.2014


OrPon Eliza Hynes on saatava kotijoukkueen torjunnalla paremmin kiinni kuin edellisissä peleissä. (Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen)

Naisten Mestaruusliigasta nähdään lauantaina todellinen makupala, kun HPK ja Oriveden Ponnistuksen neljäs välierä on tarjolla. Ottelusarjan ollessa TV-ottelun vierasjoukkueelle OrPolle 3-0, on finaalipaikka näin myös heille ensimmäisen kerran katkolla.

OrPo on voittanut välieräsarjassa HPK:n kotonaan 3-0 ja 3-2 sekä kertaalleen viimeistä kauttaan peliareenana liigassa toimivassa Hämeenkaaressa erin 3-1.

Kolmas välierä tarjosi Orivedellä sunnuntaina herkun, josta on mitä mielenkiintoisimmat lähtökohdat tähän kamppailuun. HPK oli täysin voittotaistossa mukana ja viisi erää sekä viimeisen 19-17-loppunumerot kertovat

HPK:n tehokolmikkona nähdään hakkuri Sue Jacobi ja yleispelaajat Anna Boricheva sekä Aneli Otineru. Yleispelaajilta pitää löytyä entistä vahvempaa otetta kolmeen ensimmäiseen peliin verrattuna.

OrPon ulkolaiskaksikko Agnes Pallag - Eliza Hynes on ollut vahva, mutta myös Eeva Puukka ja Anni Mäkinen ovat pystyneet yli 10 pisteen keskiarvoon välieräsarjassa.

Passaritaistossa nähdään Katja Kylmäaho vs Annina Antikainen ja liberoissa Sanna Häkkinen vs Saana Koljonen/Heidi Hietala.

URHOtv:n lähetys Hämeenkaaresta alkaa lauantaina kello 16.55. Toni Flink selostaa ja henkilökuvassa tauolla tavataan HPK:n runkosarjan torjuntatilaston voittanut Pihla Pelkiö.

  Takaisin