Seuraa meitä somessa:

Ford Store Levoranta päättää Mestarien liigan Kreikassa keskiviikkona

26.02.2018

Ford Store Levorannan (VaLePa) historiallinen kausi miesten lentopallon Mestarien liigassa päättyy keskiviikoona. Ensimmäisenä suomalaisjoukkueena Mestarien liigan lohkovaiheessa mukana ollut sastamalaisjoukkue pelaa päätösottelunsa Thessalonikissa Kreikassa kello 19 Suomen aikaa PAOK:ia vastaan.

Kotijoukkueella on vielä mahdollisuus päästä kolmen parhaan lohkokolmosen joukkoon ja sitä kautta pudotuspeleihin. FSL puolestaan nousisi lohkokolmoseksi voittamalla isännät, mutta kolmosten vertailussa suomalaisjoukkue ei enää pudotuspelipaikkaan voi yltää.

Ensimmäisessä kohtaamisessa FSL löi Hämeenlinnassa PAOK:n 3-2 joulukuun alussa. Tuosta kamppailusta kreikkalaisjoukkue on muttunut yhden olennaisen palasen verran, kun hakkuri Ernardo Gomez vaihtui Argentiinan liigassa pitkään vaikuttaneeseen bulgarialaiseen Nikolay Uchikoviin.

Hämeenlinnassa kokemansa tappion jälkeen PAOK hävisi Halkbankille Ankarassa 1-3, kotonaan Friedrichshafenille 2-3 ja vieraissa saksalaisille 0-3 sekä voitti edellisessä ottelussa kotonaan jo jatkopaikan varmistaneen Halkbankin 3-0.

Pudotuspeleihin selviää viiden lohkon kaksi parasta sekä kolme parasta lohkokolmosta. Yksi joukkueista valitaan Final4 -lopputurnauksen isännäksi ja muut pelaavat kaksi pudotuspelikierrosta kolmesta muusta lopputurnauspaikasta.

Varmoja pudotuspelijoukkueita ovat jo italialaiset Perugia (Tommi Siirilän joukkue), Trentino ja Civitanova, saksalainen VfB Friedrichshafen, turkkilainen Halkbank Ankara, venäläiset Lokomotiv Novosibirsk ja Zenit Kazan sekä puolalainen Zaksa Kedzierzyn-Kozle.

Ottelu käynnistyy PAOK Palace Sportissa keskiviikkona 28.2. kello 19 Suomen aikaa ja se on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruudussa. Selostajana toimii Niko Huupponen ja asiantuntijana Toni Kankaanpää.

  Takaisin