Seuraa meitä somessa:

Hakala jatkaa LEKA Volleyssa kaksi vuotta

31.03.2015

Lauri Hakala jatkaa LEKA Volleyn valmentajana seuraavat kaksi vuotta. Historiansa ensimmäisen liigakauden pelannut LEKA Volley pelasi hienon kauden kokonaisuudessaan Hakalan alaisuudessa.

 LEKA Volley ylsi ensimmäisenä toimintavuotenaan playoff-pelien ensimmäiselle kierrokselle. Hakala sai nousujohteisella urallaan hienon mahdollisuuden, kun miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kutsui Hakalan miesten B-maajoukkueen valmentajaksi tulevalle kesälle.

- Olemme olleet tyytyväisiä Laurin ensimmäiseen vuoteen Kuopiossa. LEKA Volley on vasta nykäisty käyntiin ja haluamme jatkaa asialleen omistautuneen valmentajan kanssa yhteistyötä ja rakentaa sitä kautta LEKA Volleyn tarinaa, kertoo seuran puheenjohtaja Ilkka Sammelvuo.

Lauri Hakala:

- LEKA edustaa seurana sitä uutta suomalaisen urheilun suuntaa, jota haluan olla mukana rakentamassa. Vasta eka vuosi on takana, ja paljon uutta olemme jo oppineet jokainen. Seura on hoitanut asiansa huippu-urheilun vaatimalla vakavuudella, eikä suoraan sanoen ollut yhtään hyvää syytä olla jatkamatta täällä. Nyt hyvillä mielin joukkueen kasaamiseen ja nousujohteista tulevaa kohti. Kesän maajoukkuepestin ohella oma lähitulevaisuus on nyt vahvasti Suomessa ja Savossa.

  Takaisin