Seuraa meitä somessa:

HPK ei antanut WoVolle mahdollisuuksia

29.02.2016

Runkosarjan kakkospaikkansa jo aiemmin varmistanut HPK otti kauden toisen voittonsa vierailleesta WoVo Rovaniemestä Elenia Areenassa erin 3-0 (25-21, 25-8, 25-20).

Joukkueet kohtaavat vielä runkosarjassa kertaalleen, lauantaina jälleen Hämeenlinnassa. HPK:n runkosarjan päätöspeli on myös kotona, runkosarjan voittajaa LP Viestiä vastaan.

Luca Chiappini, HPK:

- Pelasimme hyvän pelin ja pystyimme hallitsemaan jokaista erää. Kolmannessa erässä meillä kesti kauemmin hakea tunnetta luultavasti siksi että toinen erä oli liian helppo. Usea pelaaja pääsi tänään kentälle ja se on tärkeää, jotta olemme valmiina pudotuspelejä ajatellen. Pudotuspeleissä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Aika yhtä maalia oli. Positiivinen asia oli Johanna Pekkarinen, joka pelasi omalla tasollaan ja pystyi tekemään vähän enemmänkin. Toinen oli kolmannen erän taistelu. Emme olleet fyysisesti ja henkisesti valmiita taistelemaan tänään. Syy täytyy miettiä myöhemmin. Vaikea sanoa oliko taktiikka oikea vai väärä, kun oltiin vaan huonoja.

Annina Antikainen, HPK:

- Hyvä fiilis ollut joukkueessa jo pidemmän aikaa. Tämä peli kuvasti hyvin sitä. Ensimmäisen erän tasainen vääntö saatiin hyvin käännettyä erän lopussa ja se toinen erä meni siinä samalla fiiliksellä. Kolmanteen erään kaveri muutti rotaatiota, mutta se ei tänään vaikuttanut ja saatiin pidettyä homma hyvin hanskassa.

Heidi Rovanperä, WoVo:

- Ei voi sanoa, että olisi ollut hyvää peliä. Pelasimme paljon paremmin kaksi edellistä peliä. Valmistautuminen oli hyvä ja tiesimme miten kaveri pelaa, mutta silti pääsivät hakkaamaan samoista paikoista pisteitä. Kärsivällisyys loppui vähän kesken. Kolmanteen erään saatiin taistelu käyntiin, mutta kaveri oli siltikin parempi.

Ottelun parhaat pelaajat
Otteluisäntä Asianajotoimisto Romo & Ilonen Oy palkitsi ottelun parhaina pelaajina HPK:n Annina Antikaisen ja WoVon Heidi Rovanperän.

HPK: Stalzer 13/+11, Burdine 12/+5, Korhonen 9/+2
WoVo: Nassar 8/+6, Pekkarinen 6/+4, Miilen 5/-2

Yleisöä:
T 7-4, Ä 9-2, SV 5-4, VO% 49-31, H% 36-27

LähiTapiola-pisteet
3 pistettä: Lindsay Stalzer, HPK
2 pistettä: Keao Burdine, HPK
1 piste: Karoliina Friberg, HPK

HPK:n haastattelut

WoVo:n haastattelut

Ottelutilasto

Kuvat:
Veli-Matti A. Pitkänen / HPK

  Takaisin