Seuraa meitä somessa:

HPK hoiteli ensimmäisen osan cupin puolivälierästä

08.11.2017

HPK kukisti kotonaan Nurmon Jymyn 3-0 (25-20, 28-26, 25-12) naisten Suomen Cupin ensimmäisessä puolivälieräosassa.

Toinen osaottelu pelataan Nurmossa 22.11. klo 18.30.

HPK-päävalmentaja Luca Chiappini:

- Tällaiset joukkueet kuin Nurmo ovat yleensä kotona vaarallisempia, sillä he pelaavat ilman paineita, kun ei ole mitään hävittävää. Meidän pitää olla huolellisia, koska Nurmon ottelusta tulee varmasti erilainen. Tämäkään ei ollut helppo peli, mutta kuten sanoin joukkueelle, olemme nyt löytäneet identiteettimme. Se tarkoittaa, että olemme suoritusvarmoja syöttövuoroillamme. Sen voi nähdä torjuntojen määrästä kahdessa edellisessä ottelussa. Meidän täytyy pitää pelirytmi koko ajan korkeana pitääksemme identiteettimme. Edelleen tulee ylä- ja alamäkiä, mutta tällä hetkellä taso on enemmän ylämäessä.

HPK-keskitorjuja Eveliina Smolander:

- Pääsimme tänään kyllä helpommalla kuin Nurmossa toissa viikolla. Uneliasta peliä, mutta hallitsimme sitä hyvin. Nurmo pelaa toki kotona tosi hyvin, ja heillä on siellä kotiyleisön tuki, mutta millään joukkueella ei ole helppo tulla pelaamaan Elenia-areenaan. Pyrin tuomaan aina energiaa kentälle, ja koen, että onnistuin siinä tänään, mutta aina voi parantaa.

Jymy-päävalmentaja Kari Tuomela:

- Hämeenlinnassa on oma hyvä kenttänsä, ja HPK pelasi hyvin. Ajattelemme kuitenkin, että tämä oli vain 50 prosenttia otteluparista, ja ratkaisu tehdään Nurmossa. Olemme hyvä kotijoukkue, ja satsaamme siihen Suomen cupissa. Meillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, voitammeko vai häviämmekö cupissa, mutta Nurmossa tämäkin ratkaistaan. Ensimmäinen erä oli molemmilta hyvää pelaamista, mutta pallo pomppi vastustajalle. Loppuerästä pääsimme peliin mukaan, ja se näkyi toisessa erässä, jossa pallo puolestaan pomppi meille. Kolmannessa olimme selvästi huonompia, vaikka kokeilimme vaihtojakin.

Jymy-keskitorjuja Karoliina Friberg:

- Ihan kivaa oli palata Hämeenlinnaan, ja oikeastaan oli aivan samanlaista pelata kuin ennenkin. Muuten meidän pelimme ei lähtenyt ihan niin hyvin käyntiin, kuin olisi pitänyt, mutta kotona sitten. Varmaan matkustaminen näkyi kolmen tunnin bussissa istumisen jälkeen, mutta vieraspelit ovat välillä muutenkin vaikeita. Toinen erä oli hyvää peliä meiltä ja ensimmäisen erän loppukin, vaikka annoimme liikaa eteen vastustajalle. Viimeinen erä sitten meni miten meni, kun emme päässeet omaan peliimme kiinni.


Naisten Suomen Cupin puolivälierät
25.10. LP Kangasala – Oriveden Ponnistus 0-3 (19-25, 23-25, 21-25)
22.11. klo 18.30 OrPo – LP Kangasala
10.11. klo 18.30 LP Viesti – LP-Vampula
1.12. klo 18.30 LP-Vampula – LP Viesti
8.11. klo 18.30 HPK – Nurmon Jymy 3-0 (25-20, 28-26, 25-12)
22.11. klo 18.30 Nurmon Jymy – HPK 
Pölkky Kuusamo – Puijo Wolley
Puijo Wolley – Pölkky Kuusamo

Ottelutilasto

  Takaisin