Seuraa meitä somessa:

HPK murskaava Mestoa vastaan

19.11.2015

HPK ei tuntenut armoa sarjajumbo Mestoa kohtaan keskiviikkoiltana pelatussa ottelussa. Ottelu kirjattiin murskalukemin kotijoukkueelle erin 3-0 (25-13, 25-11 ja 25-14).

HPK kykeni pitämään pelin tasonsa virheettömänä ottelussa Mestoa vastaan ja tylsyttämään Tamperelaisten eväät ottelun kuluessa. Mestolla oli vaikeuksia oman pelinsä kanssa ja HPK vastaavasti kykeni pelaamaan vähillä virheillä ehjän pelin.

Hyvin toiminut kotijoukkueen syöttöpeli täydennettynä hyvällä torjunta-puolustuspelillä ja vastahyökkäyspelillä olivat liikaa vierasjoukkueen pelihuumorille.

Luca Chiappini, HPK:

- "Virheiden vähäisyys oli tähtäimessä. Ennen ottelua pyysin tytöiltä ensiksi olla aliarvioimatta vastustajaa ja toiseksi pitämään virheiden määrän pienenä sekä keskittymiskyvyn korkealla tasolla. Olen tyytyväinen."

Viktor Circenko, Mesto:

- "Meillä on erilaiset mahdollisuudet, tavoitteet ja omat merkit hyvän ja huonon pelin suhteen. Tänään oli huono peli, koska emme pelanneet omalla tasollamme. Ennenkaikkea epäonnistuimme melkein kaikessa. Ainoastaan libero Sanna Häkkinen pelasi omalla tasollaan. Pitää tehdä töitä, töitä ja töitä enemmän sekä harjoitella."

Ralitsa Vasileva, HPK:

- "Hyvä peli meiltä. Noudatimme taktiikkaa ja pysyimme keskittyneenä koko pelin ajan. Ja se oikeastaan oli koko pelin avainasia."

Johanna Siuro, Mesto:

- "Ei tuosta pelistä varmaan ihan hirveästi ole sanottavaa. Vastustajan ei ihan hirveästi tarvinnut tehdä voittaakseen ja vähän kurjaa myös Hämeenlinnan yleisön puolesta, että tänään olimme erityisen huonoja."

Kotijoukkueelta parhaana pelaajana palkittiin yleispelaaja Ralitsa Vasileva ja vierasjoukkueelta hakkuri Johanna Siuro.

HPK: Ralitsa Vasileva 11 / +8, Anna Boricheva 9 / +8 ja Karoliina Friberg 8 / +6
Mesto: Taru Alho 9 / +3, Johanna Siuro 8 /+2 ja Essi Tukia 4 / +2
Yleisöä: 516

LähiTapiola-pisteet
3 pistettä: Ralitsa Vasileva
2 pistettä: Pia Korhonen
1 piste: Karoliina Friberg

Ottelun tilastot

Videot:
HPK-TV: Lehdistötilaisuus: HPK - Mesto 18.11.2015: Johanna Siuro
HPK-TV: Lehdistötilaisuus: HPK - Mesto 18.11.2015: Luca Chiappini
HPK-TV: Lehdistötilaisuus: HPK - Mesto 18.11.2015: Ralitsa Vasileva
HPK-TV: Lehdistötilaisuus: HPK - Mesto 18.11.2015: Viktor Circenko

  Takaisin