Seuraa meitä somessa:

HPK murskavoitolla liigakärkeen

29.11.2016

LP-Vampulasta ei ollut liigakärkeen nousseen HPK:n uhkaajaksi tiistai-iltana Hämeenlinnassa. HPK:n voittonumerot olivat 3-0 (25-18, 25-9, 25-19).

HPK:n tili on komea: seitsemän peli, seitsemän voittoa ja eräsuhde 21-1.

LP-Vampula aloitti edellispäivän OrPo-pelistä poiketen Venla Raitala hakkurina Elli-Noora Hiltusen tultua peliin erän lopulla. Annukka Paloniemi aloitti toisena yleispelaajana, mutta Raitala tuli hänen paikalleen toiseen erään.

Avauserässä LP-Vampula oli vielä hyvin pelissä mukana 15-14 -tilanteessa, mutta sen jälkeen erä oli täysin kotijoukkueen. Toista erää HPK vei alusta alkaen ja niitin iski 19-9 -numeroista loppuun syöttänyt Pihla Pelkiö. Pelkiölle syöttövuoro toi neljä ässää. Päätöserässä vieraat putosivat 13-13:sta numeroista kelkasta.



HPK-päävalmentaja Luca Chiappini:

- Mielestäni pelasimme hyvän ottelun. Olimme tasaisia vastaanottohyökkäyksessä ja pelin kääntämisessä. Olen tyytyväinen siihen työhön, jota tytöt ovat tehneet. Meillä on nyt monta ottelua eikä ole helppoa pitää pelin laatua yllä. Siksi minun pitää kehua joukkuetta. He tekevät kovasti töitä, vaikka voitamme koko ajan. Sillä ei ole väliä voitammeko nyt, koska valmistaudumme koko ajan oikeasti isoihin peleihin. Tammikuu on tärkeä: on Suomen cupin finaalit ja CEV Cupin otteluita, ja sen jälkeen alkavat playoffit.

HPK-yleispelaaja Allison Mayfield:

- Oli kiva tulla takaisin tänne viime ottelun jälkeen. Siitä jäi vähän huono tunne, ja pelasimme nyt enemmän omaa lentopalloamme. Oli hienoa tulla taas pelaamaan kotiyleisön eteen ja saada hyvä tunne takaisin. Mielestäni pelasimme hyvin joukkueena. Passit olivat hyviä ja oli helppo suoriutua laitahyökkääjänä. Katja antoi hyviä palloja, ja saimme hyvän rytmin. Sama pätee myös muuhun joukkueeseen.

Vampula-päävalmentaja Arttu Keränen:

- Tämä oli meiltä huono peli. Se ei lähtenyt oikein missään vaiheessa käyntiin, vastaanotton takerteli koko ajan ja sitä kautta on myös aika vaikea saada tulosta. Toisen erän jälkeen vähän virkistyttiin kolmanteen, mutta oli erikoinen peli. Eilen pelattiin pirteästi Orivedellä, mutta ehkä tämä tuli vähän liian nopeasti, niin jäi vähän huono moodi päälle. Tästä lähdetään kohti lauantaita. Saadaan vähän treenata välissä, niin hyvä tulee sitten.

Vampula-yleispelaaja Annukka Paloniemi:

- Aika nihkeä ottelu oli. Emme päässeet pelaamaan oikein omaa peliä missään vaiheessa. Lukemat ovat aika karut, että ei voi kyllä muuta sanoa, kuin ettei ollut meiltä hyvä peli.

LähiTapiolan pisteet:
3 Mayfield HPK
2 Rautiainen HPK
1 Pelkiö HPK

HPK - LP-Vampula 3-0
25-18, 25-9, 25-19
HPK: Mayfield 20/+12, Korhonen 10/+3, Pelkiö 8/+7
LP-Vampula: Paloniemi 8/+-7, Raitala 7/+4, Bruns 6/+5
Katsojia: 411

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Matti A. Pitkänen / HPK

  Takaisin