Seuraa meitä somessa:

HPK otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikasta

07.10.2015

HPK ja LP Kangasala iskivät yhteen ensimmäisessä Suomen Cup -puolivälieräottelussa keskiviikkoiltana Hämeenlinnassa. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon erin 3-0 (25-13, 27-25 ja 25-20).

Ottelun katsojamäärä 417.

Ottelusarjan toinen osaottelu pelataan Pitkäjärven koululla ensi lauantaina klo 17.00.

Luca Chiappini, HPK:

- "Meillä oli hieman vaikeuksia vastustajan laitatempojen torjumisessa, mutta sitten ratkaisimme ongelman ja pystyimme parantamaan hyökkäys- ja syöttöpeliämme. Lauantaiksi meidän täytyy parantaa vastaanottoamme ja lähteä taas nolla-nolla tilanteesta liikkeelle."

Olavi Pajala, LP Kangasala:

- "Vastaanotto ei lähtenyt alussa millään käyntiin. Toisessa erässä saatiin pelistä mukavasti kiinni, mutta puolustuspeli ei ollut vielä sitä luokkaa mitä olisi voinut olla. Kun saatiin passarille hyvin pallo, niin pärjättiin oikeenkin hyvin."

Ilaria Maruotti, HPK:

- "Nyt on vielä alkukausi ja peli on ajoittain erittäin hyvää, mutta myös ajoittain heikkoa. Tämä on ensimmäinen askel ottelusarjassa ja meidän pitää parantaa."

Jasmine Tahvanainen, LP Kangasala:

- "Alku oli onneton ja vastaanotto ei toiminut. Näin huono se ei saisi olla. Onneksi parannettiin toiseen erään, mutta harmillisesti ei riittänyt ja kaveri oli parempi."

Ottelun parhaat pistenaiset olivat Piia Korhonen (19/+15) ja vieraista ja Jasmine Tahvanainen (14/+10)

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Ilaria Maruotti, HPK ja Jasmine Tahvanainen, LP Kangasala.

Kuvat: HPK

LP Kangasalan Tahvanainen ja Pajala

HPK:n Maruotti ja Chiappini 

Ottelutilasto


Lue lisää HPK:n sivuilta

  Takaisin