Seuraa meitä somessa:

HPK rikkoi WoVo Rovaniemen vastaanoton

15.10.2015

WoVo Rovaniemi antoi mainion vastuksen vierailleelle HPK:lle, mutta kaikki kolme pistettä matkasivat keskiviikkona Hämeenlinnaan.

Tasainen peli kääntyi lopulta vierasjoukkueelle 1-3 (23-25, 25-18, 23-25, 23-25). HPK:n ottelun sisällä kehittynyt hyökkäyspeli oli lopulta WoVolle liikaa. Ja kun vastaanotto ei toiminut niin tulos on ihan oikeutettu. Ilaria Maruotti (21/+2) oli liian paha pala pideltäväksi. Kotijoukkueen tehokkain oli jälleen virolainen Kristiina Miilen (20/+11).

Ilaria Maruotti (HPK):

- Erittäin vaikea peli mutta onneksi onnistuttiin kääntämään. Meillä oli useita vaiheita, jossa kotijoukkue laittoi meidät ahtaalle mutta loppu kohden parantunut hyökkäys toi meille 3 pistettä.

Päävalmentaja Luca Chiappini (HPK)

- Taktisesti taitava ja hyvä joukkue oli tänään vastassa mutta onnistuimme omalla koko ajan eteenpäin menevällä pelillämme voittamaan tänään. Emme olleet ihan terävimmil-lämme koko ajan mutta se johtuu siitä ettemme ole vielä huippukunnossa niin kuin ei pidäkään.

Nelli Rantanen (WoVo)

- Vastaanotossa hävittiin tänään kaverille aika selvästi ja siinäpä se ero tuli. Siihen pitää keskittyä tulevan sunnuntain pelissä. Emme olleet paljon jäljessä mutta riittävästi, että hävisimme. 

Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö (WoVo)

- Vastaanotto oli tänään aika kehnoa. Jos 11 suoraa vastaanottovirhettä on niin siinä se ero tuli. Ja tuo viimeinen ryhmitysvirhe johon ottelu päättyi niin se kertoi pienoiskoossa tämän ottelun kuvan meidän kannaltamme. Juuri kun olimme saaneet otteen niin alokasmainen keskittymisvirhe ratkaisi.

LähiTapiola pistekisa:
3 Maruotti (HPK)
2 Rantanen (WoVo)
1 Madsen (HPK)

Kuvat: WoVo / Tapani Kuoksa

Ottelutilasto

  Takaisin