Seuraa meitä somessa:

HPK ylivoimaisella voitolla välieriin

04.03.2015

HPK marssitti kolmanteen puolivälieräpeliin oudon kuusikon LiigaPlokia vastaan ja otti ylivoimaisen voiton erin 3-0 (25-16, 25-17 ja 25-14). Näin HPK selvitti tiensä välieriin ensimmäisen joukkueena.

Vakiokuusikkoon kuuluvat Michaela Madsen ja Anna Boricheva jäivät toipilaina penkille ja tilalle tulivat Nikola Senkova ja ensimmäisen liigapelin pelannut Milja Heikkilä.

Senkova pelasi loistavan ottelun kun iski verkolta tehokkaasti ja raatoi lisäksi takakentällä uhrautuvasti. Keskitorjuja Milja Heikkilä otti kaksi maukasta torjuntaa ja täytti paikkansa kohtuullisen hyvin kuusikossa.

LiigaPloki oli kuin varjo edellisiin otteluihin verrattuna. Palloja roiskittiin minne sattui ja peli-ilme oli alakuloinen. Taisi sunnuntai tiukka tappio painaa pelaajien mielet mataliksi.

LiigaPlokin päävalmentaja Teemu Oksanen oli ymmällään oman joukkueensa suorituksesta eikä saanut joukkuetta syttymään aikalisillä eikä vaihdoilla.

- Onnittelut HPK:lle ja Brunolle voitosta ja välieräpaikasta. Tänään peli ei noussut kahden edellisen pelin tasoiseksi. Tunnetila ei ollut vastaava kuin edellisissä peleissä. Välillä näytti siltä, että kumpikaan joukkue ei halua voittaa ottelua, arvioi peliä Teemu Oksanen.

HPK:n päävalmentaja Bruno Napolitano oli puolestaan tyytyväinen selvään voittoon.

- Kiitos LiigaPlokille hyvästä vastustuksesta vaikka viimeinen peli ei heiltä ollutkaan hyvä. Tänään olimme selvästi parempia pelissä. Nikola Senkova pelasi hyvin ja oli avaintekijä voitossamme. Edessä ovat seuraavaksi välierät ja niissä pitää tulla paljon onnistumisia. Ei tule olemaan helppoa mennä eteenpäin, sanoi Bruno Napolitano.

HPK:n parhaana palkittiin Herkkumaan tuotteilla Nikola Senkova ja LiigaPlokista palkittiin Iida Eskonmaa.

Yleisöä Elenia Areenalla oli 508 henkilöä.​

Parhaat pistenaiset
HPK Erwin 17/+12, Korhonen 12/+7, Friberg 9/+9
LiigaPloki Hurley 15/+10, Moim 9/+1, Iltanen 5/+2

Ottelusarja HPK:lle 3-0 ja joukkue välieriin.

Ottelutilasto

  Takaisin