HPK:lle tappio CEV Cupissa Sveitsissä

29.10.2015

Sveitsiläinen Volley Köniz oli kotonaan Bernissä liian vahva HPK:lle naisten CEV Cupin ottelussa. Volley Köniz vei ottelun 3-1 (25-16, 20-25, 25-22, 25-23).

HPK taisteli hienosti toisen erän lopun itselleen ja neljännessäkin erässä HPK oli tasoissa vielä 23-23-tilanteessa, mutta vastustaja vei loput kaksi pistettä.

HPK:n parhaat pistenaiset olivat Piia Korhonen 20/+16, Anna Boricheva 18/+17 ja Ralitsa Vasileva 13/+6. Volley Könizin ylivoimainen ykköstykki oli brasilialainen Alessandra Januario dos Santos 27 pisteellä (+22).

Toinen osaottelu pelataan Hämeenlinnassa 11.11. kello 18.30. HPK tarvitsee jatkopaikkaan 2. kierrokselle voiton vähintään 3-1 sekä päälle ns. kultaisen erän voittamisen. Otteluparin voittaja kohtaa 2. kierroksella voittajan parista Crvena Zvezda Belgrad (SerbiaI - Kralovo Pole Brno (Tsehekki).. Avauspelin Ranskassa voitti Nantes 3-2. Jos Kangasala ei voita otteluparia, jatkaa se Challenge Cupissa Jedinstvo Stara Pazova (Serbia) - Fatum Nyiregyhaza (Unkari) parin voittajaa vastaan.