Seuraa meitä somessa:

Huima lentisilta Loimaalla - Hurrikaani liigakärkeen

29.01.2024

Hurrikaani- Loimaa ja Savo Volley tarjoilivat maanantain kunniaksi huippupelin lähes 800 katsojan silmien edessä. Loimaan ilta sisälsi vaiherikasta ja hyökkäysvoittoista lentopalloa, jossa lopulta kotijoukkue oli parempi nousten liigakärkeen.

Kotijoukkueen Greg Petty ja Eetu Häyrinen olivat isoimmat pommittajat, mutta illan näyttävimmät hyökkäyssuoritukset esitti kanadalainen Daenan Gyimah, jonka keskihyökkäys oli murhaavan tehokasta.

Hurrikaanilla oli jo neljännessä erässä kolme ottelupalloa viedä täydet kolme sarjapistettä, mutta Savo Volley nousi vielä viidenteen erään. Ottelupallon syötti lopulta ässänä kenttään Kasimir Vuorinen.

Ottelun ratkaisi lopulta Hurrikaanin pelirohkeus ja tehokkaampi hyökkäyspelaaminen. Savo Volleyn parhaana palkittiin Joonas Jokela (25pist.), mutta Jokela jäi lopulta liian yksin Hurrikaania vastaan.

Greg Petty, Hurrikaani:

- Hieno peli koko joukkueelta. Hiukan tehtiin liikaa syöttövirheitä. Itselle pelin teki helpoksi Santeri (Välimaa), samoin keskipelaajat sitoivat kaverin torjuntaa tehokkaasti. En ole aivan varma, miten jatketaan, mutta luultavasti nyt levätään pari päivää.

Joonas Jokela, Savo Volley:

- Oli hyvää lentistä. Luultavasti yleisökin tykkäsi. Molemmat joukkueet tekivät hyviä suorituksia. Tämä kävi hyvästä harjoituksista Suomen cupia ajatellen.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

- Lähdettiin tietyllä tavalla settinä pelaamaan Valepa- ja Savo otteluja. Hiukan kuin pudotuspelirytmi. Aamulla ei oltu ihan silmä kirkkaana treeneissä, mutta hyvin saatiin peli käyntiin. Meillä oli tänään todella kovat hyökkäystehot.

Timo Tolvanen, Savo Volley:

- Ihan ok tulos. Ollaan pelattu paljon näitä viisieräisiä tällä kaudella. Kyllähän kaverin kaksikko Petty ja Häyrinen tykitti järjettömällä tavalla. Tänään taisteltiin myös hyvin. Nyt levätään päivä ja sitten aletaan virittelemään kohti Suomen cupin välierää ja perjantaita.


Hurrikaani Loimaa - Savo Volley 3-2

22–25, 25–16, 25–20, 27–29, 15–11
Koti:Petty 30/+21, Häyrinen 26/+17,Gyimah 14/+6
Vieras:Jokela 25/+19, Michelau 14/+2, Shurdhi 9/+1

MVP:t
Greg Petty, Hurrikaani
Joonas Jokela, Savo

PROlibero
Troy Gooch, Hurrikaani

Katsojia 778

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin