Seuraa meitä somessa:

Hurja vuoristorata peli Huittisissa

13.11.2016

Tuttu kommentti naisten lentopallon suhdanteiden nopeista muutoksista oli todellakin valttia sunnuntaina Huittisissa Lp-Vampulan ja OrPoin kohdatessa.

Ottelun eränumerot kertovat paljon: 2-3 (25-15, 12-25, 25-12, 19-25, 5-15)

Kokonaisuutena täydelle katsomolle esitettiin molemmilta joukkueilta kaksi erinomaista erää ja lisäksi kotijoukkueelta yksi tosi huono erä.

Kotijoukkueesta Taylor Bruns jakeli passeja joista pisteitä takoivat vuoronperään keskeltä Eeva Puukka ja laidoista sekä kolmen metrin viivan takaa Binetou Sow ja Elli-Noora Hiltunen. Kotijoukkueesta myös Annukka Paloniemi onnistui, etenkin vastaanotossa.

Orivedeltä selkeästi parhaiten pelasi hakkuri Janisa Johnson, joka myös palkittiin Orpon parhaana. Myös Maria Tuominen oli vahvassa vireessä.

Janisa Johnson, OrPo:

- Oli erilainen sali ja erilainen ympäristö ja pelasimme vuoristoratamaisen ottelun. Erät olivat varsin erilaisia. Onneksi kuitenkin voitimme.

Taylor Bruns, LP-Vampula Huittinen:

- Vuoristoratamaista peliä tosiaan. MIkäli pystyisimme pitämään tasomme, pystyisimme kaatamaan isoja joukkueita. Viime kauteen nähden meillä on melko paljon erityyppinen joukkue ja erilainen henki joukkueessa. Valmennus on viime kauteen nähden paljon läheisempää ja paremmin organisoitua. Eteenpäin mennään ja toivottavasti saamme kokonaisia otteluja pidettyä hyvä pelaamisemme kasassa.

Satu Natunen, OrPo:

- Vampula on hyvä porukka, jolla on paljon potentiaalia. Salin erilaisuus hiukan häiritsi etenkin passipeliämme ja hyökkäys takkuili melko paljon. Viimeisessä erässä saimme kaikki kohdalleen. Ulkomaalaisvahvistuksiin olen oikein tyytyväinen. Eeva Puukan siirtyminen Vampulaan oli meille kolaus, mutta hyvin ollaan kuitenkin aukko saatu kotimaisilla pelaajilla täytettyä.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Samaan aikaan tyytyväinen ja taas toisaalta pettynyt. Päät painuu liian helposti ja huonot erät kulminoituivatkin muutamaan huonoon suorituksiin erien aluissa, joista ei enää peliämme saatu niihin eriin nostettua. Edellisessä liigaottelussa vieraissa LiigaPlokia vastaan pelasime kolme hyvää erää ja yhden huonon, tänään pelasimme kaksi hyvää erää ja yhden todella huonon. Kasvamista tarvitaan jioukkueena vielä paljon, mutta eteenpäin pyritään menemään.

LähiTapiolan pisteet
3 Johnson OrPo
2 Bruns LP
1 Tuominen LP

LP-Vampula: Sow 18/+8, Puukka 13/+12, Hiltunen 13/-1
OrPo: Johnson 24/+16, Terrell 13/+4, Jolm 9/-1
Yleisöä 390

Ottelutilasto

  Takaisin