Seuraa meitä somessa:

Hurmos aseeton kotonaan Hurrikaania vastaan.

01.11.2019

Hurrikaani-Loimaa otti jo yhdeksännen täyden pistepottinsa miesten liigassa perjantaina, kun se kukisti Karelian Hurmoksen 0-3 (19-25, 19-25, 19-25).

Edellinen Hurrikaanin esitykseen pystynyt joukkue oli Hurrikaani itse, kun se voitti 12 ottelua perättäin kaudella 2016-2017 ja niistä yhdeksässä ensimmäisessä se ei antanut vastustajlle pisteitä.

Päävalmentaja Karelian Hurmos Aigars Birzulis:

- Nyt kun Mattis on sivussa, joudutaan kokeilemaan uusia kokoonpanoja. Bjärne Huusin pelaaminen lähellä passaria, tämä ei tänään toiminut. Vastaanotossa Bjärne jäi pienelle vastuulle. Hurrikaani on tällä hetkellä sarjan paras joukkue. Tasainen ja pystyy hakemaan ratkaisuja kaikilta paikoilta.

Päävalmentaja Hurrikaani Loimaa Jussi Heino:

- Tasainen peli meiltä. Tähän tilanteeseen riittävä.

Paras pelaaja Karelian Hurmos Louhela Ville:

- Vaikea on meille voimapeipin puolustaminen. Vastaanotto on meillä välillä synkkää. Vielä on salilla paljon tekemistä. Yksi pelaaja onnistuu pelissä, vielä ei olla saatu sellaista peliä, jossa kaikki onnistuisivat. Kärkijoukkueita vastaan pitäisi saada kaikki pelaamaan samassa pelissä hyvin.

Paras pelaaja Hurrikaani Loimaa Mäkinen Sakari:

- Pari erää tuntui, että vastaanottoa ei saatu toimimaan. Oltiin kuitenkin hyökkäyksissä tehokkaita. Kolmas erä oli jo vastaanoton puolella jo parempaa. En tiedä oliko bussijalat vai mikä kun vastaanotto ei toiminut kahdessa ensimmäisessä erässä.

LähiTapiolan pisteet
3 Ropponen, Hurrikaani Loimaa
2 Toiviainen, Hurrikaani Loimaa
1 Louhela, Karelian Hurmos

PROlibero
Mäntylä, Hurrikaani Loimaa

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Pennanen / Hurmos

  Takaisin