Seuraa meitä somessa:

Hurmos vierasvoitollaan kiinni kasipaikkaan

12.03.2020

Karelian Hurmos nappasi torstain ainoaksi jääneessä Mestaruusliigan ottelussa vierasvoiton Raisiossa Loimusta ja nousi kahden sarjapisteensä myötä sarjataulukossa kahdeksanneksi pisteen ohi Ettan.

Loimu - Hurmos 2-3 (27-25, 25-22, 22-25, 15-25, 11-15)

Raision Loimun viimeisestä runkosarjan kotiottelusta Hurmosta vastaan muodostui varsin erikoinen, kun Loimu ehti iltapäivällä hallituksen tiedotustilaisuuden jälkeen rajaamaan ottelun henkilömäärää, mutta pian sen jälkeen Lentopalloliitto tiedotti että miesten Mestaruusliigan runkosarja pelataan loppuun suljetuin ovin.

Sekä Loimu että Hurmos menettivät edellisessä ottelussa tärkeät pelaajat sairastuvalle, kun sekä Loimun hakkuri Blake Leeson että Hurmoksen keskitorjuja Eugene Stuart loukkasivat nilkkansa.

Torstai-illan ottelun taso ei noussut kovinkaan korkeaksi ja näytti siltä että pelaajilla oli vaikeuksia syttyä pelaamaan ilman yleisöä. Pudotuspelipaikkansa jo varmistanut Loimu vei nimiinsä ottelun kaksi ensimmäistä erää, mutta laittoi sen jälkeen vaihtoruletin pyörimään. Samalla Hurmos syttyi Ville Louhelan johdattamana taistelemaan voitosta. Ottelu kääntyi lopulta Hurmokselle luvuin 2-3 (27-25, 25-22, 22-25, 15-25, 11-15).

Ville Louhela:

- Ei ollut oikein pelifiilistä ja esimerkiksi puolustamisesta puuttui se viimeinen puristus. Meidän kausi kulminoituu nyt sitten sunnuntain otteluun. Siinä ratkaistaan saavutetaanko kaudelle asetetut tavoitteet vai ei.

Aigars Birtzulis:

- Ilman yleisöä on vaikea pelata. Pelaajat ovat kuin näyttelijöitä ja heidän työ on miellyttää yleisöä. Raisiossa on normaalisti hyvin pelissä mukana elävä asiantunteva yleisö, joka kannustaa molempia joukkueita hyvistä suorituksista. Pudotuspelit olivat meidän tavoite ja se on mahdollista saavuttaa sunnuntaina. Meidän pelaajilla on pieniä vaivoja, mutta ne kuuluvat urheiluun.

Joel Laakso:

- Pelejä pelataan yleisön vuoksi ja urheilun on tarkoitus viihdyttää, mutta välillä pitää vaan laittaa asioita tärkeysjärjestykseen.

Kasper Vuorinen:

- Erikoinen tilanne kun ei tiedossa että jatkuuko kausi. Monet meidän suomalaisjunnut ovat tehneet hommia keväästä asti, joten moni sai näytön paikan samaan aikaan kun testattiin muutamia asioita mahdollisia playoffseja varten. Toivottavasti saadaan pelattua jonkinlaiset kevään ratkaisupelit.

Hurmoksella (32 pistettä) on jäljellä enää Ettan kohtaaminen Joensuussa sunnuntaina. Etta (31) puolestaan kohtaa lisäksi Savo Volley lauantaina vieraissa. Ettalla on vielä mahdollisuus nousta Raision Loimunkin (36) ohi, sen päätöspeli on sunnuntaina Akaa Volleyn vieraana.

Ruudun ottelukooste

LähiTapiolan pisteet
3 Louhela Hurmos
2 Mäki Loimu
1 Karjalainen Hurmos

PROlibero
Aylsworth Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin