Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani haastamaan TV-ottelussa VaLePan

08.10.2017

Kotijoukkue Hurrikaani-Loimaa lähtee haastajana kentälle, kun se kohtaa vieraissa VaLePan miesten Mestaruusliigan YLETV2 -ottelussa sunnuntaina.

Ottelu alkaa kello 16.15 ja YLE:n lähetys 10 minuuttia aiemmin. Mikko Hannula selostaa ja Timo Hoivala toimii asiantuntijana. Haastattelijana lähetyksessä on Johannes Oikarinen.

Kyseessä on samalla viime kauden finalistien kohtaaminen.

Hurrikaani on voittanut kolme peliä neljästä hävittyään kotonaan LEKA Volleylle ja voitettuaan Vantaa Ducksin, Team Lakkapään ja Raision Loimun.

Hurrikaanin suomalaisrungon muodostavat kokeneest Jesse Mäntylä ja Matti Oivanen sekä nuorempaa osastoa olevat hakkuri Antti Ropponen ja Tapio Toiviainen.

Hurrikaanin passariksi tullut serbialainen Maksim Buculjevic on nyt saanut alle kaksi peliä ja meno näyttää vakuuttavalta. Muista Hurrikaanin ulkolaisista Tom Douglas-Powell alkaa olla selkänsä kanssa kunnossa ja Max Staples hakee edelleen teräkuntoaan. Venäläiskeskipelaaja Dima Shestak on hoitanut roolinsa kelvollisesti.

Penkkivoimaa loimaalaisilla on myös kivasti.

Hallitseva mestari VaLePa on edennyt voitosta toiseen annettuaan vain yhden erän kolmelle vastustajalleen. Kaikki ottelunsa liigassa VaLePa on päässyt pelaamaan kotonaan, kuten vielä tänäänkin. Sekin esittää tiettyä roolia ottelussa.

Mikko Esko, Olli Kunnari, Urpo Sivula, Markus Kaurto - kaikki maajoukkueesta tuttuja runkomiehiä, ovat saaneet kavereikseen viime kaudelta tutut keskipelaajar Jacob Guymerin ja Tommy Carmodyn, ruotsalaisyleispelaajan Erik Sundbergin sekä itävaltalaisliberon Florian Ringseisin. Ja penkiltä löytyy VaLePaltakin hyviä miehiä

VaLePa - Hurrikaani otteluennakko

Joukkueiden todennäköiset aloitusseitsikot

Hurrikaani-Loimaa: Buculjevic, Douglas-Powell, Shestak, Ropponen, Toiviainen, Oivanen, Mäntylä (L)
VaLePa: Esko, Kunnari, Guymer, Sivula, Sundberg, Kaurto, Rigseis (L)

Ruutu -palvelusta nähtävissä on sunnuntaina kello 17 naisten liigan kamppailu avausvoittoaan tavoittelevien WoVo Rovaniemen ja LiigaPlokin välillä. Harri Nykänen selostaa.

WoVo - Liigaploki otteluennakko 

Sunnuntain kaikki liigaottelut:
16:15 VaLePa - Hurrikaani-Loimaa (YLE)
17:00 LEKA Volley - Team Lakkapää
17:00 Rantaperkiön Isku - Raision Loimu
17:00 Sampo Volley - Kokkolan Tiikerit
17:00 WoVo Rovaniemi - LiigaPloki (Ruutu)
17:00 Pölkky Kuusamo - Nurmon Jymy

Lue kaikkien pelien ennakot www.mestaruusliiga.fi

  Takaisin