Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani hoiteli ensimmäisen pronssipelin

02.04.2019

Hurrikaani-Loimaa vei suvereenisti nimiinsä tiistaina kotonaan miesten ensimmäisen pronssiottelun 3-0 (25-17, 25-17, 25-22). Savo Volley kesti siipirikkona mukana pelissä vain hetkittäin.

Savo Volleyn riveistä oli poissa kokonaan Antti Siltala ja Miro Määttänenkin putosi pois pelistä avauserässä. Näin Jukka Tuovinen joutui asettamaan Lelu Ojansivun yleispelaajan paikalle.

Hurrikaanin peli rullasi varsin mallikkaasti ja akselin Matt West - Antti Ropponen johdolla se hoiteli pronssi katkolle toiseen otteluun Kuopioon torstaiksi.

Taichi Kawaguchi, SaVon paras:

- Onnittelut Hurrikaanille voitosta. Meillä on viime aikoina ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta meidän on silti jatkossakin oltava positiivisia. Hyökkäyspelissä meillä oli tänään paljon ongelmia. Siihen pitää saada muutos. Muuten jatkamme valmistautumista torstain peliin normaaliin tapaan.

Matti Oivanen:

- Levollisin mielin pystyin lähtemään tähän otteluun. Melko hyvä lopputulos. Oli sellainen peruspeli meiltä. Se riitti, kun SaVolta oli tänään kentällä suurin piirtein vain kaikki pelikykyiset. Lelun kanssa sovittiin ennen peliä, että kun hän tulee yleispelaajana kentälle, en syötä hänelle.

Jukka Tuovinen:

- Torjunta- ja puolustuspelissä pärjättiin, samoin vastaanotossa, mutta hyökkäyspelissä jäätiin Hurrikaanista. Edelleen pelaamme pronssista. Torstaina yritetään saada pari uutta kaveria kentälle. Silloin pelin luonne muuttuu totaalisesti.

Jussi Heino:

- Pelin piti olla meidän hallussa koko ajan, mutta välillä tuli tuskaisia vaiheita, jolloin SaVo pääsi lähelle ja jopa ohi. Heilahtelua oli pelin sisällä taas liikaa. Kuten Jere tuossa vieressä varoittelikin, pelin taso nousee torstaina.

Hurrikaani - Savo Volley 3-0
25-17, 25-17, 25-22
Hurrikaani: Ropponen 17/+10, Porkka 9/+7, Rumpunen 9/+4
Savo: Häyrinen 16/+7, Heiskanen 8/+1, Kaatrasalo 4/+2

Ottelutilasto

Ottelukuvat Juuso Riponiemi

  Takaisin