Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani jätti Akaa-Volleyn mahdollisuuksitta

24.11.2023

Miesten Mestaruusliigan kärkikamppailu oli perjantai-iltana kovin yksipuolinen näytös. Kotijoukkue Hurrikaani-Loimaa tuli peliin terävästi, eikä päästänyt vieraillutta Akaa-Volleyta missää vaiheessa kunnolla peliin mukaan. Hurrikaani kuittasi voiton 3-0 (25–11, 25–20, 25–20).

Greg Petty,Hurrikaani:

- Tehtiin tänään joukkueena hyvin hommia. Oltiin myös heti ottelun alussa valmiita pelamaan. Meillä myös virhekontrolli pysyi hyvin, teimme todella vähän helppoja virheitä. Kun keskipelaajat onnistuivat, minulle tuli laidalle tilaa hyökätä. Tänäänkin oli taas hallissa aivan mahtava fiilis pelata. Tässä hallissa syttyy joka kerta, niin hienot fanit meillä on!

Matej Smidl,Akaa-Volley:

- Ei pelattu tänään parasta lentopalloa. Tehtiin aivan liikaa virheitä. Hurrikaani oli tänään jokaisella osa- alueella parempi. Ei selittelyjä. Kolmannessa erässä oltiin hiukan pelissä mukana, mutta ei riittänyt.

Olli Kuoksa,Hurrikaani:

- Varmaan oltaisiin voitettu tällä pelillä aika paljon kovempikin joukkue. Meille on ollut ennakolta heikommat pahoja vastuksia, mutta tänään sytyttiin täyden liiterin edessä pelaamaan oikein kunnolla. Me saimme kolmeen erään kymmenen torjuntaa, mikä on erinomainen määrä.

Olli Kunnari, Akaa-Volley:

- Tosi huono startti peliin meiltä. Alussa vain katselimme, kun kaveri pelasi. Samalla teimme aivan liikaa virheitä hyökkäyspelissä. Kolmannessa oltiin hiukan pelissä mukana, mutta taso ei vaan riittänyt.


Hurrikaani Loimaa - Akaa-Volley 3-0
25–11, 25–20, 25–20
Koti:Petty 15/+8, Häyrinen 13/+10, Marttila 8/+2
Vieras:Smidl 15/+4, Räsänen 5/-2, Tyynismaa 5/+1

MVP:t
Greg Petty, Hurrikaani-Loimaa
Matej Smidl, Akaa-Volley

PROlibero
Troy Gooch, Hurrikaani-Loimaa

Katsojia ?

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin