Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani nappasi finaalipaikan katkolle

02.04.2015

Hurrikaani-Loimaa voitti miesten välierien neljännen ottelun kotisalissaan kiirastorstaina VaLePaa vastaan 3-0 (25-19, 25-19, 26-24) ja otti 3-1 -johdon ottelusarjassa.

Näin finaalipaikka on loimaalaisille jaossa ensimmäisen kerran jo perjantaina klo 17 Sastamalassa pelattavassa ottelussa.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Palasimme siihen peliin, jota osaamme. Peli oli taas sillä tasolla kuin kahdessa ensimmäisessä välieräottelussa. Joka herra täytti paikkansa kentällä.

Ugis Krastins, VaLePa:

- Hurrikaani pelasi hienosti. He olivat numeroiden mukaisesti meitä parempia. Hurrikaanin vahvuus oli tänään sideout-peli, jossa se onnistui riippumatta siitä, onnistuiko vastaanotto vai ei. Cedic pelaa hämmästyttäviä pelejä illasta toiseen. Huomenna meillä on helppo tilanne
pelata. Me voimme pelata vain paremmin.

Kalle Määttä, Hurrikaanin kapteeni:

- Peli lähti rullaamaan heti alusta. Meillä oli heti hyvä henki päällä. Se tarttui yleisöön, ja siitä taas saimme vielä lisää virtaa.

Antti Esko, VaLePan kapteeni:

- Erikoinen esitys meiltä. Playoffs-meininkiä ei näkynyt meidän otteissamme. Kovemmin taisteleva joukkue voittaa nämä pelit. Niin kävi tänäänkin. Huomenna meillä on selkä seinää vasten. Se tilanne on
ennenkin sopinut meille.

Parhaat pistemiehet
Hurrikaani: Cedic 21/+13, Oivanen 12/+10, Kouki 11/+5
VaLePa Hoogendoorn 13/+2, Kunnari 12/+7, Venski 10/+9

Ottelutilasto

Juuso Riponiemen kuvat

  Takaisin