Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani paransi ja se riitti kolmeen pisteeseen

14.11.2023

Hurrikaani-Loimaa paransi peliään vaikea alun jälkeen ja nappasi lopulta täydet kolme sarjapistettä kotonaan erin 3-1 Vantaa Ducksilta.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

- Voisin kriittisesti katsoa tätä ottelua, mutta silti olen tyytyväinen voitosta ja kolmesta pisteestä. Voitot kuitenkin merkitsevät. Mietitään sitten pelitilanteita treenisalissa. Meillä oli tänäänkin paljon hyvää pelissä, mutta myös paljon kehitettävää. Huomenna otetaan happea, sitten aletaan keskittyä ensi viikon kahteen otteluun.

Juho Rajala, Ducks:

- Kyllä harmittaa tulos. Oltaisiin minun mielestä ansaittu enemmän. Olen silti ylpeä joukkueesta, meillä on ollut vaikeaa, mutta se ei ole vienyt motivaatiota. Tänään ero tuli tuomareissa. Kaksi selvää tuomarivirhettä neljännessä erässä, ja hävittiin erä kahdella pisteellä. Savoon lähdemme voitto mielessä.

Väinö Rahko,Hurrikaani:

- Otettiin työvoitto tänään. Avauserä oli meiltä nihkeä, ja hyökkäyspelaaminen tökki. Saatiin parannettua pelaamista pelin kuluessa. Aika paljon kaveri syötti minulle, yritin puolustella ja tehdä parhaani. Sitten hyökkäyssuuntaan koitin saada fiksuja ratkaisuja. Vieläkään ei olla kotona hävitty.

Kalle Kattelus, Ducks:

- Olen ylpeä jätkistä tänään. Loimaalla pelaaminen ei ole ikinä helppoa. Oma pelaaminen on tuntunut hyvälle. Meidän on uskottava, että peli kehittyy ja voittoja alkaa tippumaan






Hurrikaani Loimaa - Vantaa Ducks 3-1
17–25, 25–23, 25–13, 25–23
Koti:Petty 21/+8, Häyrinen 16/+9, Haapaniemi 11/+8
Vieras:Kattelus 19/+13, Pavisevic 14/+0, Vanhanen 10/+4

MVP:t
Väinö Rahko, Hurrikaani
Kalle Kattelus, Ducks

PROlibero
Troy Gooch, Hurrikaani

Katsojia 582

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin