Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani syötti Ettan nurin

05.10.2018

Hurrikaani-Loimaan kova syöttöpeli loi vahvan pohjan kotijoukkueen puhtaaseen 3-0 (25-17, 25-23, 25-18) -voittoon vierailleesta kauden avauspelinsä voittaneesta Ettasta.

Hurrikaani takoi ottelun kymmenen ässää ja sai Ettan vastaanottoprosentin jäämään 41:een. Erityisesti 300:nnen liigaottelunsa pelannut Eemeli Kouki esiintyi erinomaisesti syöttäen kolmeen erään 23 kertaa, joista ässäkis merkittiin viisi. Kouki oli muutenkin kentän kuningas 19/+17 saaliillaan kun myös hyökkäys (hyök 11/15 ilman virheitä) oli kovaa luokkaa. Matti Oivanen (10/+10) napsi lisäksi komeat kuusi torjuntaa.

Hurrikaani teki koko otteluun vain yhden suoran hyökkäysvirheen ja sen hyökkäys päätyi seitsemän kertaa pisteen arvoisesti Ettan torjuntaan. Ettan vastaavat luvut olivat 6 ja 14.

Ettan parhaat pistemiehet olivat Antti Ronkainen (14/+1) ja avauserässä penkiltä peliin tullut hakkuri Joonas Jokela (12/+4).

Joonas Jokela (Ettan paras):

- Hurrikaani oli tänään kova. Ei vaan pystytty vastaamaan. Sunnuntaina VaLePaa vastaan pitää parantaa ja kaivaa ettamaisuus esiin.

Antti Ropponen (Hurrikaanin paras):

- Hyvää, tasaista peliä. Itsellä jäi paljon parantamisen varaa. Ettaa vastaan pitää pelata kärsivällisesti, ja se olikin valmentajamme Jussi Heinon asettama teema tälle ottelulle. Eemeli Kouki pelasi aivan älyttömän hyvän pelin tänään.

Olli Kuoksa, Ettan päävalmentaja:

- Kanarian saarten reissu yhdisti joukkuetta. Tänään olimme kuitenkin niin paljon taidoissa jäljellä kotijoukkuetta, että ei ollut saumaa voittoon. Ylpeä olen siitä, että siitä huolimatta taistelimme joka pallosta. Hurrikaani yllätti meidät housut kintuissa kovalla syötöllään. Kun meidän vastaanottomme jää 40 %, emme pärjää. Hurrikaani on erittäin hyvin valmennettu ja roolitettu yhtenäinen joukkue.

Jussi Heino, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Alusta loppuun hyvä peli. Toisen erän tiukka loppu teki meille hyvää. Pitkällä erätauolla saimme sen ansiosta pidettyä reippaan otteen, joka toi myös kolmannen erän kotiin. Syöttö, torjunta ja vastaanotto toimivat kaikki hienosti koko ottelun ajan. Viilaamista on eniten kolmannessa kosketuksessa, jossa tehdään hieman tyhmiä ratkaisuja.

LähiTapiolan pisteet
3 Kouki Hurrikaani
2 Oivanen Hurrikaani
1 West Hurrikaani

Hurrikaani-Loimaa - Etta 3-0
(25-17, 25-23, 25-18)
Hurrikaani: Kouki 19/+17, Rumpunen 12/+6, Ropponen 12/+6
Etta: Ronkainen 14/+1, Jokela 12/+4, Väisänen 8/+4

Ottelutilasto

Ottelukuvat Juuso Riponiemi

  Takaisin