Hurrikaani voitti uudessa komennossa

18.02.2016

Valmentajaa aamulla vaihtanut Hurrikani-Loimaa kaatoi Sampon kotonaan Loimaan liikuntahallissa 3-1 (17-25, 25-19, 25-13, 25-16).

Hurrikaani pelasi nyt Lauri Rantasen komennossa, kun seura irtisanoi Nicola Gioliton sopimuksen.

1.erässä Hurrikaani oli vielä kuoressa. Peli oli hakemista ja Sampolla onnistui kaikki. Mm. Ville Heiskanen otti komeita torjuntoja sekä Eetu Häyrinen, että Alan Djordjevic olivat hyvässä vireessä. Vuorinen ja Owens kävi erän aikana kentällä Smithin ja Mohamedin tilalla.

2. erän alku oli Sampon näennäistä hallintaa, mutta virheiden myötä Hurrikaani pääsi peliin paremmin kiinni ja sitä myöden otti hallintaa. Mohamed Al Hachdadi löysi hyökkäyspelinsä ja käänsi käytännössä itse erän Loimaalaisille.

Kolmas ja neljäs erä oli Hurrikaanin näytöstä. Sampo alistui ja Hurrikaani rullaili ehkä kauden parasta hyökkäys- ja syöttöpeliään. Häyrinen ja co. ei päässyt enää alun tasolleen.

Lauri Rantanen, Hurrikaani:

- Voitto tuntui tosi hyvältä. Kiitos pelaajille loistavasta asenteesta ja ilmeestä illan pelissä.

Jukka Tuovinen, Sampo:

- Hyvä lähtö peliin, kuten halusimmekin, mutta toisessa erässä menetettiin momemtum.

Eemeli Kouki, Hurrikaani:

- Peli oli tänään vapautuneempaa. Oli tosi kiva peli pitkästä aikaa.

Eetu Häyrinen, Sampo:

- Eka erä oli hyvä. Bensa ei loppunut missään vaiheessa. En oikein tiedä mitä meille kävi. Loppukauden tavoite on ehdottomasti kotietu. LEKA tappio kotona oli meidän käännekohta kauteen.