Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanille kahdeksas erätappioton voitto

24.11.2016

Hurrikaani-Loimaan hurja alkukausi sai jakoa torstaina, kun se otti jo kahdeksannen 3-0-voittonsa, nyt Rantaperkiön Iskusta.

Näissä peleissä Hurrikaani on anatnut vain viisi kertaa vastustajlle yli 20 eräpistettä. Isku pelin lopputulos oli 3-0 (25-17, 25-19, 25-22).

Hurrikaani lähti otteluun pienien muutosten kera, kun yleispelaaja Eemeli Kouki oli avauksessa Luke Smithin tilalla ja keskipelaaja Karri Kutinlahti sai tuurata Matti Oivasta, joka sai lähtökohtaisesti ansaitun vapaaillan peleistä.

Kaksi ensimmäistä erää oli melko heikkoa lentopalloa puolin ja toisin. Lukuisat virheet olivat etenkin Rantaperkiön Iskun turma, joka ei meinannut saada peliään toimimaan.

Kolmannessa erässä Isku oli uudella ilmeellä mukana ja johti erää parhaimmillaan 17-10 -lukemin. Hurrikaani-Loimaa löysi kuitenkin tarvittavan ilmeen naamalle ja käänsi lopulta erän itselleen 25-22 -lukemin, ja näin erätappioton kausi sai jatkoa. Kolmannessa erässä Matti Oivanen ja Luke Smith tulivat kentälle otteensa menettäneiden Kutinlahden ja Koukin tilalle. Erän lopullisesti käänsi Tomi Mutka 22-22 -tilanteessa. Mutka iski ensin kahdesti pallon kenttään, ja torjui erä- ja otteluvoiton kotijoukkueelle.

Tomi Mutka, Hurrikaani:

- Me teimme niitä asioita, mitä olemme tehneet tähänkin asti. Se oli tietysti ihan selvä homma, että jossain vaiheessa tulee se tilanne, että kaikki pelaajat alkavat sillain rallatella, kertasi Mutka syitä vaisuun kolmanteen erään.

- En tiedä, jotain piti vain keksiä sillain et saatiin voitto, kommentoi Mutka kolmea viimeistä palloa, jossa yleispelaaja otti kotijoukkueesta roolia.

- Joukkueena onnistutaan, joukkueena hävitään. Kolmannessa erässä tuli tärkeitä äijiä kentälle ja kaksi ensimmäistäkin erää tärkeitä äijiä pelasi hyvin. - Isku puolusti ihan älyttömän hyvin ja olisimme voineet ihan hyvin hävitä tuon kolmannen erän.

Jussi Heino, Isku:

- No se on vähän elänyt, mutta tänäänkin oli rosterissa 12 äijää. Muurisen Osku tekee farmissa hyvää työtä jätkien kanssa. Kyllä meillä riittää miehiä.

- Niin, kolme erää oli mielestäni tasaista peliä, lukuun ottamatta ensimmäisen ja toisen erän pisteputkia, jotka tekivät erot joukkueiden välille. Tietysti harmittavin oli tämä kolmannen erän nukahdus. Pitkä syöttöputki käänsi Hurrikaanille erän. Olen tyytyväinen tuloksesta huolimatta meidän poikien pelistä.

Lauri Rantanen, Hurrikaani:

- Emme olleet tänään niin teräviä tietyillä osa-alueilla, missä ollaan ennen oltu. Isku puolusti kolmannessa erässä todella hyvin. Emme antaneet heille avaimia, vaan he ottivat erän itselleen. Pienissä jutuissa ei oltu niin skarppeja. 



LähiTapiola pisteet
3 Mi. Oivanen Hurrikaani
2 Koppanen Hurrikaani
1 Mutka Hurrikaani

Parhaat pelaajat
Hurrikaani, Mikko Oivanen
Isku: Sakari Mäkinen

Hurrikaani Loimaa - Rantaperkiön Isku 3-0
25-17, 25-19, 25-22
Hurrikaani Loimaa: Oivanen Mi 14/+8, Koppanen 10/+8, Mutka 7/+4
Rantaperkiön Isku: Mäkinen S 13/+4, Toiviainen 8/+7, Vuorinen 8/+5
Katsojia: 727

Kuvia ottelusta

Ottelutilasto

Kuvat:
Juuso Riponiemi / Hurrikaani

  Takaisin