Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanille tyrmäysvoitto KyKy-Betsetistä

25.02.2024

Hurrikaani- Loimaa oli tyly isäntä sunnuntaina Loimaalla. Ilman Romans Saussia ja Aivars Petrusevicsia pelannut kyyjärveläisjoukkue oli täysin vastaantulija. Vaikka sarjajohtaja pelasi ilman ykköslibero Troy Goochia, sen pelaaminen oli konemaisen tylyä.

Hurrikaanin torjuntapelaaminen tylsytti myös pistepörssin kärkinimen Renars-Pauls Jansonsin, joka jäi miehelle vaatimattomaan yhteentoista pisteeseen. Kyyjärveläisten harvoja ilonaiheita oli nuorten miesten Manu Asikaniuksen esiintyminen, ja Otto Hautasen liigauran ensimmäinen piste. Kotijoukkueen kone paukutti menemään tasaisen tappavasti koko rintaman leveydeltä, laiturien ollessa ilmilikeissä. Eetu Häyrinen (13pist.) - Nooa Marttila (14pist.) - Greg Petty (9pist.) - kolmikko hyökkäsi jokainen yli 50% tehoilla.

Joel Laakso, KyKy:

- Aloitettiin hyvin, mutta hyvä peliote katosi ensimmäisen erän aikana. Pikkaisen siinä joutui raapimaan päätä, mistä löytyisi kuuma pelaaja. Tänään sitä ei löytynyt. Meillä on nyt menossa vaikea jakso, kun pelaajia on poissa kokoonpanosta.

Eetu Häyrinen, Hurrikaani:

- Oltiin ottelun alun jälkeen ylivoimaisia. Se on vahvan joukkueen merkki, että pystytään parantamaan peliä kesken ottelun. Meillä on niin laadukas joukkue, että muutamat poissaolot eivät hetkauta pelaamistamme yhtään. Tällä hetkellä pelaan urani parasta lentopalloa. Kaiken lisäksi hienossa paikassa.

Guntis Atars, KyKy:

- Tänään positiivista oli nuorten miesten pelaaminen. Muutaman runkopelaajan poissaolo avaa nuorille mahdollisuuksia. Tällä hetkellä meille on tärkeintä, että saadaan koko joukkue terveeksi.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

- Asioita voi tehdä hyvin tai tosi hyvin. Olen tyytyväinen, että joukkue valitsi jälkimmäisen. Kun korvien välissä on kaikki kunnossa, tekeminen on laadukasta. Nyt saadaan ehjä viikko alle, ja lauantaina ladataan kaikki TUTO peliin.


Hurrikaani Loimaa - Kyky-Betset 3-0
25–22, 25–10, 25–13
Koti:Marttila 14/+9, Häyrinen 13/+12, Gyimah 10/+7
Vieras:Jansons 11/+1, Asikanius 8/-4, Berg 4/+2

MVP:t
Eetu Häyrinen, Hurrikaani
Joel Laakso, KyKy-Betset

PROlibero
Kasimir Vuorinen, Hurrikaani

Katsojia 816

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin