Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanin meno vain kiihtyy

19.11.2016

Hurrikaani-Loimaan kuusi liigaottelua ovat tuoneet kuusi voittoa erin 18-0. Nyt uhriksi joutui LEKA Volley.


Etta - Sampo Volley 1-3
14-25, 25-21, 23-25, 23-25

Lentopalloseura ETTA kärsi ensimmäisen kotitappion Sampo Volleylle Oulun Urheilutalolla pelatussa ottelussa. Kotijoukkueen peli lähti tahmeasti liikkeelle mutta ensimmäisen erän jälkeen Urkkatalolla nähtiin tiukka lentopallo-ottelu.

Sampo kierrätti pelaajiaan ja taktiikkaansa ottelun aikana ja Eetu Häyrisen tulo kentälle hakkuriksi kolmanteen erään käänsi ottelun heille. Myös virolainen Andrus Raadik pelasi vahvasti koko ottelun ajan.

ETTA pelasi tänään ilman yleispelaaja Eetu Pennasta, joka potee Kuoksan sanoin alavartalovammaa. Tämä myös näkyi kotijoukkueen hyökkäyspelaamisessa, mikä ei noussut koko iltana Sammon vastaavan tasolle. ETTA:n ehdoton onnistuja oli tänään yleispelaaja Antti Ronkainen, joka oli oululaisten hyökkäyksen selkäranka ja myös vastaanotto toimi hyvin. Myös keskitorjuja Markus Kaurto pelasi jälleen vahvan ottelun.

ETTA jatkaa kauttaan heti maanantaina VaLePa:n vieraana. Ottelun voi seurata suorana Yle Areenasta.

Jukka Tuovinen:

- Täällä on pelattu tiukkoja pelejä ja puhuttiin, että syöttö-vastaanottopelissä pitää pärjätä ja se onnistui. Myös torjunnassa oltiin tänään parempia. Olen tyytyväinen kolmeen vieraspisteeseen.

Eetu Häyrinen:

- Pelattiin hyvä peli ja saatiin voitto vaikeasta paikasta. Siihen pitää olla tyytyväinen ja myös omaan peliin, kun olen huilannut muutaman ottelun.

Olli Kuoksa:

- Oli kohtalaisen hyvä peli mutta hyökkäämisessä oltiin tänään perässä. Vastustajan Raadik löi ne pallot alas, mitä me emme lyöneet. Sammolla on erilainen joukkue muihin verrattuna ja meillä on ollut aina tiukkoja pelejä. Maanantaina jatkuu Vammalan vieraana.

Antti Ronkainen:

- Tiukka peli ja harmittaa kun hävittiin. Meillä oli paikat voittaakin mutta ei saatu tiukkoja eriä käännettyä meille. Oma peli kulki ihan hyvin.

Etta: Ronkainen 17/+7,Jokela 11/+2,Kaurto 10/+8
Pielaveden Sampo: Raadik 25/+16,Häyrinen 12/+3,Kaatrasalo 12/+7
Katsojia: 499

LähiTapiolan pisteet
3 Häyrinen Sampo
2 Ronkainen ETTA
1 Raadik Sampo

Ottelutilasto

Hurrikaani Loimaa - LEKA Volley 3-0
25-15, 25-16, 25-17

Timo Leikas (Lekan paras):

- Täysi latinki oli tähän peliin, vaikka eilen olikin ottelu. Hurrikaani pelaa simppeliä peliä, syöttää lujaa sekä torjuu ja puolustaa hyvin. Siinä on vaikea pelata.

Mikko Oivanen (Hurrikaanin paras):

- Tultiin peliin tosi hyvin. Ei annettu vastustajalle mitään ilmaiseksi. Sideout-peli toimi jälleen hienosti.

Jukka Lehtonen, LEKA:n otteluvalmentaja:

- Tosi ikävä tuo Lauri Hakalan tilanne. Olemme hänen johdollaan luoneet selkeän sapluunan pelaamiseen. Olen tuonut siihen pikkuisen omia juttujani, mutta noviisihan minä olen. Pari viikkoa olen saanut kokemusta haastavasta pestistä. Kolmea pinnaa haettiin viikonlopulta, mutta eilen ei onnistunut. Tänään olimme pelissä polkupyörällä autoa vastaan. Liikennevaloista lähdettiin rinta rinnan, mutta sitten Hurrikaani kaikkosi horisonttiin.

Lauri Rantanen, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Kova peli meiltä. Oma vastaanottohyökkäys toimi taas hyvin. Syöttösuhde 8 ässää 11 virhettä on pirun hyvä. Puolustus toimi mainiosti, ja kun meillä on tuollainen taikuri pyörittämässä peliä, niin tulos on tässä. Tänään ja huomenna saa tuntua hyvältä, mutta sitten alkaa keskittyminen keskiviikon matsiin.

Hurrikaani Loimaa: Oivanen Mi 14/+8,Oivanen Ma 13/+10,Smith 10/+9
LEKA Volley: Leikas 8/+2,Lehtonen 6/+5,Helenius 6/+2
Katsojia: 728

LähiTapiolan pisteet
3 Peacock Hurrikaani
2 Mutka Hurrikaani
1 Mäntylä Hurrikaani

Ottelutilasto

Liiga-Riento - VaLePa 1-3
25-16, 23-25, 13-25, 17-25

Liiga-Riennon matka jatkui lauantaina maakuntaottelulla Nurmeksessa. Liiga- Riento ja VaLePa tarjosivat 510 päiselle yleisölle viihdyttävän lentopallo-ottelun ja molemmat joukkueet kehuivat sekä tapahtumaa että Nurmeksen Seppojen järjestelyjä.
 
Päävalmentaja Säisän teesit otteluun olivat selvät: a) rohkea syöttö ja hyökkäys b) peli-ilmeen säilyttäminen pallosta toiseen. Liiga- Riento astelikin Pielis Areenalle ilmeellä, jossa viikset eivät väpättäneet ja peli-ilme säilyi läpi ottelun.

Ottelun alkoi loistavasti Jonin hyökkäyspisteellä ja heti perään Villen ässäsyöttö. Hyvän syötön turvin ja VaLePan hakiessa omaa peliään (Ville kaksi ässää, Antti kaksi ässää) ensimmäinen erä 25-16.

Toiseen erään huono alku omilla virheillä ja 0-4 tilanteessa Janin ottaa aikalisän. Tilanteessa 8-14 mennään tekniselle aikalisälle. VaLePa hyökkää hirvittävällä teholla vastaanoton jälkeiset hyökkäykset. Kotijoukkue tulee mukaan peliin Villen pommeilla ja erässä nähdään Villen kuudes ässä. Erä 23-25 vieraille.

Kolmanteen vaihto; Atte pois, Fabe sisään. Miko Esko aloittaa vahvoilla syötöillä ja Urpo Sivula pommittaa. VaLePan hyökkäyspeli virheetöntä ja tuhoisan tehokasta. 13-25.

Neljänteen vastaanotto on hätää kärsimässä ja VaLePa jatkaa virheetöntä pelaamista. Ei edes Carmodyn loukkaantuminen ja Chourion sisääntulo keskarin tontille estä VaLePan matkaa erä- ja otteluvoittoon 17-25.

Olli Kunnari oli poissa VaLePan kokoonpanosta kuumeen takia, mutta uusia vastuunkantajia löytyi hyvin.

Jani Säisä, Liiga-Riento:

- Syöttöruudussa saatiin tehtyä hyviä asioita. Virheitä kertyi otteluun 10 kappaletta, mutta myös ässiä saman verran. Valepa teki fiksun vaihdon, kun Kärkkäinen tuli rauhoittamaan vastaanottopeliä ja samalla he saivat hyökkäyspelinsä toimimaan.

Ville Louhela, Liiga-Riento:

- En muista, että olen koskaan syöttänyt näin hyvin.

Sami Kurttila, VaLePa:

- Tultiin paikalle jo eilen, mutta pää oli jäänyt ilmeisesti majapaikkaan. Emme olleet henkisesti valmiita pelaamaan. Sitten saatiin henkinen latinki sille tasolle, että päästiin pienillä askelilla kohti omaa peliä. Kahteen ekaan erään tehtiin 15 virhettä ja sen jälkeen ainoastaan 3.

Mikko Esko, VaLePa:

- Katsottiin ehkä liiaksi sarjataulukkoa. Tämä oli hyvä oppitunti, että oli vastustaja kuka tahansa niin pitää pelata. Jos pää ei ole mukana niin tulee vaikeaa.

Liiga-Riento: Savimäki Jo 20/+12,Louhela Vil 19/+11,Karttunen A 11/+3
VaLePa: Sivula U 23/+14,Jokinen 16/+13,Guymer 13/+11
Katsojia: 510

LähiTapiolan pisteet
3 Sivula VaLePa
2 Savimäki Riento
1 Louhela Riento

Ottelutilasto

  Takaisin