Seuraa meitä somessa:

Isku jälleen vahva Rovaniemellä

20.02.2016

Isku ei antanut kotijoukkueelle Team Lakkapäälle mahdollisuuksia edes kiusaamiseen voiton suhteen. Iskun voittonumerot olivat 0-3 (22-25, 18-25, 15-25).

Iskun voitto tasoitti entisestään sijojen 5-7 tilannetta, kun nyt se nousi tasapisteisiin Ettan ja Sampon kanssa. Loimu on kahdeksantena neljän pisteen päässä

Sauli Sinkkonen (Isku):

- Joukkueemme nuoret kaverit pelasivat kovalla itseluottamuksella. Tultiin hyvin peliin ja sitä kautta saatiin pelattua voitto itselle.

Jere Mäkinen (Lakkapää)

- Pyrin tuomaan energiaa kentälle, kun pääsin kentälle. Kentällä oli liian hiljainen meininki. Isku oli joka osa-alueella meitä edellä. Vastaanotto ailahteli liikaa, emmekä saaneet hyökkäyksissä palloa kuolemaan.

Jussi Heino (Isku)

- Maukkaat kolme pistettä. Täällä ollaan pelattu aina kovia tasaisia vääntöjä. Tänään olimme parempia. Ensimmäisessä erässä olimme huolimattomia syötön kanssa. Sen jälkeen päätimme välttää virheitä. Saimme sitä kautta jatkuvan paineen toiselle puolelle. Puolustus toimi meidän joukkueella todella hyvin. Myös passipeli oli mallikasta.

Normunds Veinbergs (Lakkapää)

- Ainoa ilon hetki oli Jeren (Mäkinen) tulo peliin. Muu joukkue alisuoritti. Passipeli ei toiminut tänään. Nyt pitää saada nopea nollaus, jotta voimme huomenna antaa Tiikereille kovan vastuksen. Tänään oli koko joukkueelta heikko esitys.

Parhaat pelaajat:
Isku, Sauli Sinkkonen
Lakkapää, Trent O´Dea.

Lakkapää: Gustavsson 8/-1, J.Mäkinen 6/+4, Palokangas 6/+2
Isku: Kaislasalo 15/+9, Helenius 11/+7, Sinkkonen 10/+8

Yleisöä: ?

LähiTapiolan pisteet:
3 Sinkkonen Isku
2 Kaislasalo Isku
1 Helenius Isku

Ottelutilasto

  Takaisin