Seuraa meitä somessa:

Isku synkisti Sammon tunnelmia

01.11.2015

Marraskuu alkoi synkän harmaana kotijoukkueelle Pielavedellä, kun Rantaperkiön Isku jatkoi isäntien tappioputkea Pielavedellä suoraan kolmessa erässä. (22-25, 29-31, 19-25).

Joukkueet olivat tasavahvoja oikeastaan vain hyökkäyksessä, muilta osin lukemat kääntyivät vieraiden eduksi. Hyökkäyksessäkin Isku pelasi maltillisemmin, eikä lähtenyt yliyrittämään huonoista paikoista.

Kunnollista tasavahvaa peliä nähtiin toisessa erässä, jota Sampo johtikin jo reilusti. Isku kiri kuitenkin kannoille ja eräpallossa Jussi Heinon juonet sekoittivat vielä tuomarienkin pasmat, jonka jälkeen erävoitosta saatiin kamppailla vielä pitkä tovi.

Toisen erän tappion jälkeen ei Sammosta enää taistelijoita löytynyt, vaikka valmentaja Jukka Tuovinen koetti herätellä joukkuetta vaihtamalla ensin passaria ja sitten hakkuria. Kotijoukkueen ainoa onnistuja oli parhaana palkittu Alen Djordjevic.

Jussi Heino, Rantaperkiön Isku:

- Todella tärkeä voitto. Vastaanotto pelasi tänään hyvin, eilinen mukaanlukien on vo-peli menossa oikeaan suuntaan, se on loistava asia. Toinen hyvä on hyökkäyksen kärsivällisyys, virheitä ei tullut hölmöihin paikkoihin vaan ainoastaan silloin kun oli paikka ottaa riskiä. Vastustaja pelasi kuten odotimmekin, siinä ei tullut yllätyksiä.

Jukka Tuovinen, Sampo:

- Minä olen vastaavasti pettynyt. Hyökkäyksessä pelattiin suunnilleen samalla tasolla mutta Isku pelasi järkevämmin. Mäkisen Sakari oli kova tänään, iso tekijä joukkueelleen. Kaislasalo hoiti tonttinsa myös hyvin. Meidän pelissä näkyi alkuun jonkin verran alla olevat tappiot, mutta päästiin peliin kuitenkin kiinni. Toisen erän jälkeen sitten napsahti, eikä kentällä ollut enää kuin yksi joukkue. Mutta, minä valmentajana olen vastuussa pelistä, enkä loppujen lopuksi ole hyvin huolissani. Tehtävänäni on löytää peli siitä joukkueesta, mikä käytettävissä on ja uskon sen myös löytyvän.

Sakari Mäkinen teki Iskulle 22/+15 peräti 62% hyökkäystehoilla. Hakkuri Samuli Kaatrasalon tehot olivat 19/+15. Kotijoukkueesta Alen Djordjevic 19/+9.

Sampo Djordevic 19/+9, Mutapcija 9/+2, Kaatrasalo 7/+5
Isku Mäkinen 22/+15, Kaislasalo 19/+15, Sinkkonen 8/+3
T 2-12, Ä 3-5, SV 12-13, H% 52-53, VO%
Yleisöä 479

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Isku
2 Eaton Isku
1 Djordjevic Sampo

Ottelutilasto

Kuvat:

Eemeli Kiukkonen / Sampo

  Takaisin