Seuraa meitä somessa:

Isku - VaLePa lauantaina YLE TV2:lla

01.10.2015

Mestaruusliigan TV-ottelut alkavat lauantaina Hämeen paikallistaistolla, kun Rantaperkiön Isku ja VaLePa Sastamala marssivat YLE:n kameroiden eteen.

Ottelu on osa YLE urheiluviikonloppua. Ennen Iskun ja VaLePan kohtaamista Pyynikin palloiluhallissa ja TV:n ääressä on mahdollisuus seurata futsal-ottelua Ilves FS vastaan KaDy klo 13.45 alkaen. Molempiin otteluihin pääsee paikan päälle samalla lipulla ja myös molempien seurojen kausikorteilla.

Viime kauden pronssijoukkue VaLePa ehti avata kautensa jo edellisenä viikonloppuna pohjoisen kierroksella. Avausottelussa joukkue haki Oulusta tiukan 3-2 -voiton ja Rovaniemeltä pisteet irtosivat hieman Team Lakkapäästä helpommin erin 3-0. Isku avaa kautensa nyt.

Iskun joukkue pysyi hyvin kasassa viime kauden jälkeen, kun vain lopettanut Tuomas Tihinen poistui avainspelaajista. Tilalle tamperelaiset saivat Sakari Mäkisen VaLePasta ja Tapio Toiviaisen Hurrikaanista. Erityisesti Mäkisen otteet entistä seuraa vastaan ovat mielenkiintoista nähtävää.

EM-kisajoukkueen pelaajat Sauli Sinkkonen Iskusta ja Olli Kunnari sekä Urpo Sivula VaLePasta ovat poissa ottelusta, mutta silti tähtiloistoa riittää: Mikko Esko palasi kotimaan kentille 14 kauden tauon jälkeen ja on napannut molemmissa liigapeleissään jo kaksi LähiTapiolan pistettä hyvillä otteillaan. Kotijoukkueelta kovan haasteen Eskolle passipelissä heittää toista kautta Iskussa ja Mestaruusliigassa pelaava yhdysvaltalainen Conor Eaton.

21-vuotias ukrainalaishakkuri Stanislav Neviadomskyi on esittänyt hyviä otteita kauden ensimmäisessä peleissä tehtyään 27 ja 20 pinnaa. Myös Elviss Krastinsin pistetehot ovat olleet kohdillaan: 17 ja 18.

Iskun kokoonpano
VaLePan kokoonpano

Isku - VaLePa, miesten Mestaruusliiga, YLE TV2 lauantaina 3.10. klo 16.30 alkaen

  Takaisin