Seuraa meitä somessa:

Iskun hyvä vire jatkuu

06.01.2017

Rantaperkiön Iskun hyvä vire miesten Mestaruusliigassa jatkuu ja loppiaisena sen sai kokea kotonaan Liiga-Riento.

Kotijoukkueen (1-13) pistesaldo ei neljästä kasvanut, kun taas Isku (7-10 )nousi jälleen yhden pykälän ylöspäin kuudenneksi.

Sakari Mäkinen oli hurjalla pelipäällä takoen 33/+22 64% tehoin. Mäkinen sai pelissä 50 passia päättäen niistä 32 pisteeksi. Kotijoukkueen tehokkain oli Joni Savimäki (22/+11).

Sakari Mäkinen, Isku:

- Oli ehkä tämän kauden mielenkiintoisin peli. Tiedettiin, että Riento tulee kotona kovaa. Aluksi tuntui, varsinkin kaksi erää, ettei saatu niiden vastaanottoa rikki. Oli aika rajunkin näköistä välillä, kun palloa tuli meidän parkettiin. Oma peli tällein jälkeenpäin kateltuna miellyttää silmää. Uusi passari rakentaa sellaisia paikkoja, ettei voi oikein muulla tapaa voi palloa päättää.

Nelson Muranqwa, Riento:

- Olen tosi pettynyt häviöön. Meidän täytyy siirtää keskittyminen seuraavaan peliin.

Jussi Heino, Isku:

- Oli varsin hankala alku. Riento oi aivan loistava ensimmäisessä erässä. Heidän 75% hyökkäyksillä ei saatu mitään otetta. Sitten oli keksittävä jotain ja se oli oman syötön pahentaminen. Pitkän tauon jälkeen meillä jatkui samanlainen rauhallisuus mikä on ollut pelaamisessa. Kontrolli tekemisessä, ei ollut isommin hätää, kiirettä tehdä ratkaisuja. Maltettiin pelata fiksusti. Tällä hetkellä on sellainen passari, että passarin näpeissä on hyökkäystaktiikka.

Jani Säisä, Liiga-Riento:

Aika hyökkäysvoittoinen peli molemmilta joukkueilta. Mäkisella oli tänään ihan mahoton päivä. Ei pysäyttänyt. Se miksi hävittiin niin oman torjunta-puolustuksen olisi pitänyt ottaa ne ratkaisevat pisteet. Meillä ei olisi tarvinnut pelata niin laajalla rintamalla. Mennä sieltä mistä kuolee.

LähiTapiolan pisteet
3 Mäkinen Isku
2 Muranqwa Riento
1 Savimäki Riento

Liiga-Riento - Rantaperkiön Isku 1-3
25-17, 28-30, 23-25, 20-25
Liiga-Riento: Savimäki 22/+11,Muranqwa 18/+8,Louhela 13/+4
Rantaperkiön Isku: Mäkinen 33/+22,Mäntylä 14/+7,Vuorinen 9/+4
Katsojia: 418

Ottelutilasto

  Takaisin