Seuraa meitä somessa:

Jukka Koskinen ja Alex Reid jatkavat LiigaPlokissa

01.04.2017

Päävalmentaja Jukka Koskinen ja yhdysvaltalainen yleispelaaja Alex Reid jatkavat LiigaPlokissa ensi kaudellakin.

Päävalmentaja Jukka Koskisen sopimus on yksivuotinen. Koskinen on valmentanut LiigaPlokia joulukuusta 2015 alkaen, jolloin hän tuli kesken kauden joukkueen peräsimeen.

Nyt päättyneellä kaudella pihtiputaalaisjoukkue sijoittui runkosarjassa viidenneksi. Se taisteli välieräpaikasta ja hävisi sarjan äärimmäisen tiukasti OrPo:lle otteluvoitoin 2-3. Koskisen suojatit voittivat kauden aikana vähintään kertaalleen kaikki muut joukkueet, paitsi LP Viestin.

- Mennyt kausi oli taas omanlaisensa niin iloineen kuin suruineenkin. Olisin toivonut sen tuovan paremman palkinnon meille kaikille, mutta aika ei meillä tällä kertaa ihan siihen riittänyt. Yksi ehdottomasti mieleenpainuvin joukkueeni ikinä. Käsittämättömän ihania persoonia niin kentän ulkopuolella kuin kentälläkin. Yhdessä vietetyt hetket eivät tule unohtumaan ikinä.

- Tämän takia jatkosopimuksen tekeminen kaudelle 2017-2018 oli kohtuullisen helppo. Asiaan auttoivat myös pihtiputaalaisiin ihmisiin paremmin tutustuminen. Heistä olen saanut uskomattoman hienoja, läheisiäkin ystäviä. Paljon on ajatuksia myös kehittää LiigaPlokia vieläkin paremmaksi seuraksi. Asioista on paljon puhuttu ja mielestäni sekin työ olisi jäänyt pahasti kesken.
Lisäksi iso palanen oli ehdottomasti saada Alex Reid jatkamaan joukkueessani ja tästä olen jopa hieman otettu, koska hänestä voi hyvin tulla historiani paras pelaaja.

- Toivonkin että meidän sopimusavauksemme helpottaa uusien sopimusten syntymistä. Virtaa jäi viime kaudesta jopa niin paljon, että voisin aloittaa harjoitukset heti huomenna. Hyvä alku mielestäni joukkueelleni numero 18.

Amerikkalainen 23-vuotias yleispelaaja Alex Reid pelaa tulevalla kaudella Pihtiputaalla. Hän liittyi seuran vahvuuteen tammikuun lopussa. Vahvana ja monipuolisena pelaajana hän on tärkeä palanen uuden kauden pelaajarosterissa. Reid teki pudotuspeleissä keskimäärin 17,4 pistettä/ottelu ja oli yksi liigan parhaista vastaanottajista.

- Olen erittäin iloinen päätöksestäni jäädä Suomeen ja pelata LiigaPlokissa. Lyhyessä ajassa, jonka olen ollut täällä , olen ihastunut tähän yhteisöön ja sen intohimoon lentopalloa kohtaan. Tämä on minulle suuri mahdollisuus ja paikka missä voin kasvaa ja kehittää itseäni pelaajana. Odotan innolla, mitä pystymme ensi kaudella saavuttamaan tämän joukkueen kanssa.

  Takaisin