Seuraa meitä somessa:

Jukka Koskinen jatkaa LiigaPlokin valmentajana

06.04.2016

Jukka Koskinen valmentaa Pihtiputaan LiigaPlokia myös kaudella 2016-2017.

Koskinen otti LiigaPlokin valmennusvastuun kesken kauden joulukuussa 2015 ja johdatti joukkueen vaikean alkukauden jälkeen playoff-viivan yläpuolelle ja puolivälieriin.

Jukka Koskisen mietteitä:

- Kesken kauden päävalmentajan tehtäviin tuleminen oli haastavaa. Hyvä loppukausi ja tekemisen meininki pienellä paikkakunnalla tekivät minuun vaikutuksen. Puolikas kausi jätti paljon myös hampaankoloon. Tunsin, että paljon jäi tekemättä ja mihin oikeasti olisi voitu loppujen lopuksi päästä. Lisäksi pääsin taas pienen tauon jälkeen valmentamisen makuun. Halusin jatkaa ja totesin, että tätähän olen aina halunnutkin tehdä.

- Haluan myöskin nähdä kokonaisen kauden ja vaikuttaa jo alusta asti pelaajavalintoihin ja tuoda mahdollisesti jotain uutta kokemukseni myötä joukkueeseen ja mahdollisesti muuhunkin toimintaan.
LiigaPloki ja muutamat taustavaikuttajat Pihtiputaalla antoivat mahdollisuuden tai jopa hieman pakottivat harkitsemaan vakavasti hommiin alkamista. Näin ollen en oikein voinut olla tarttumatta tähän mahdollisuuteen.

Puheenjohtaja Raimo Pärnäsen kommentit:

- Tulleessaan päävalmentajaksi kesken viime kauden Jukka sai joukkueen tekemiseen niin paljon uutta virtaa, että jatkosopimuksen aikaansaaminen oli koko seuraväen toivelistan ykköspaikalla. Seuran lisäksi seutukunnan lentopalloväki toivottaa Koskisen lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan työtään täällä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Jukka jatkaa LiigaPlokin peräsimessä. Näin voimme tarjota pelaajille huippuluokan valmennusta ja myös mahdollisuuden kehittyä kokeneen valmentajan opeilla.

Jukka Koskinen, 50
Saavutukset valmentajana
3 hopeamitalia
4 pronssimitalia
Vuoden valmentaja 2005

  Takaisin