Seuraa meitä somessa:

Jukka Koskinen LiigaPlokin päävalmentajaksi

12.12.2015

Jukka Koskinen (49) ottaa valmennusvastuun lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavassa LiigaPlokissa.

Päävalmentajasopimus kattaa kauden 2015-2016. Kakkosvalmentajana jatkaa Jouko Koljonen, joka on hoitanut väliaikaisesti päävalmentajan pestiä Olli Nenosen jätettyä tehtävänsä marraskuun puolivälissä.

Koskisen ajatukset LiigaPlokin valmennustehtävästä;

- LiigaPlokista otettiin yhteyttä ja kysyttiin mahdollisuuksiani tulla auttamaan heitä loppukaudeksi. Tämän hetkisten töiden osalta näytti siltä, ettei 3-4 kuukauteen olisi mitään tärkeää projektia näköpiirissä. Näin ollen työnantajani näytti asialle vihreää valoa. LiigaPloki tarjosi mielenkiintoista sopimusta, joten mahdollisuuteen olikin helppo tarttua.

- Neuvotteluja on käyty aiemminkin, mutta ne eivät ole johtaneet sopimukseen. Tämä onkin jäänyt hieman harmittamaan, koska olen halunnut aina tuntea Pihtiputaan suuren lentopallohengen sisältä päin ja nyt tämä on mahdollista. Tilanne on minulle tietenkin täysin uusi, koska en ole aikaisemmin aloittanut valmentamaan mitään joukkuetta kesken kauden. Vain yhden LiigaPlokin pelin nähneenä olen sitä mieltä, että joukkueessa on paljonkin potentiaalia, vaikkakin materiaali on hieman kapea. Toivon kuitenkin pystyväni auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon. Siinä on paljon myös nuoria pelaajia joita haluan mielelläni auttaa eteenpäin yksilöinä joka osa-alueella. Nähdään siis hallilla ja toivottavasti pääsen tutustumaan myös siihen kuuluisaan Pihtiputaan Mummoon

Raimo Pärnänen, LiigaPlokin puheenjohtaja:

-Päävalmentajan luopuessa tehtävästään olimme LiigaPlokissa vaikean tilanteen edessä. Kesken kauden pätevän liigavalmentajan löytäminen on vaikeaa. Olimme onnekkaita kun saimme Jukka Koskisen valmentajaksi. Hänen meriittinsä valmentajana ja liigapelaajien ja -joukkueiden tuntemuksensa mahdollistavat valmennuksen aloittamisen kesken kauden. Uskon että joukkueemme kääntyy menestyksen tielle vaikeuksien jälkeen.

Jukka Koskinen

Oriveden Ponnistus/Mestaruusliiga ; päävalmentaja 1998-2010
Lentopalloliitto; Suomen naisten maajoukkuevalmentaja 2008-2009
Liiga-Eura/Mestaruusliiga; päävalmentaja 2010-2013
HPK-Naiset / Mestaruusliiga; päävalmentaja 2013-2014

SM-pronssia 2004
SM-hopeaa 2005
SM-liigan vuoden valmentaja 2005
SM-pronssia 2007
SM-hopeaa 2008
SM-hopeaa 2009
SM-pronssia 2010
SM-pronssia 2014

  Takaisin