Seuraa meitä somessa:

Juntura jatkaa Loimussa

26.03.2015

Keskiviikkona taistelun Mestaruusliigan finaalipaikasta Kokkolan Tiikereiden kanssa aloittanut Raision Loimu on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen joukkueen ykköspassari Ville Junturan (27-v., 193 cm) kanssa.

 Junturalla olikin torstaina allekirjoittamisen jälkeen tuplajuhlat, kun 2 vuoden sopimuksen lisäksi omaan mittariin tuli 27 vuotta.

Salolaislähtöinen toisen polven pääsarja- ja maajoukkuepelaaja pelaa parhaillaan kahdeksatta pääsarjakauttaan. Nyt tehdyn kahden vuoden sopimuksen puolivälissä, eli kesällä 2016, hänellä on mahdollisuus siirtyä ulkomaan kentille, jos sopivia tarjouksia tulee eteen.

Loimu oli halukas sitomaan hyviä otteita kaudella esittäneen passarin riveihinsä jo ennen kauden päättymistä. Myös Juntura oli halukas jatkamaan oranssi-mustissa, joten neuvottelut sujuivat joutuisasti, kun puolin ja toisin oltiin tyytyväisiä kuluvasta kaudesta, vaikka sen kakun päältä vielä kirsikka puuttuukin.

- Olen tyytyväinen Villen asenteeseen harjoittelua kohtaan. Passarit on parhaimmillaan noin kolmekymppisinä, joten Ville kehittyy vielä jatkuvasti. Tämänkin kauden aikana hän on kehittynyt ja hänestä on kasvanut hyväpäinen passari tälle tasolle, kommentoi Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Juntura ja muu Loimu valmistautuu parhaillaan viikonloppuna edessä olevaan välierien kotituplaan, kun Kokkolan Tiikerit yrittävät hakea kauden avausvoittoaan Loimun kiihkeästä kotiluolasta.

  Takaisin