Seuraa meitä somessa:

JymyVolley kiusasi tosissaan LP Viestiä

17.01.2024

Edellisen, reilu viikko sitten pelatun JymyVolley – LP Viesti 0-3 ottelun jälkeen, oli JymyVolleyn leirissä päätetty tulla Saloon taistelumielellä. Erityisesti vasta 15-vuotias Annika Koivuniemi teki salolaisten illasta vaikean. Voitto kuitenkin Saloon luvuin 3-1 (25-21, 25-16, 22-25, 29-27).


Aloitusseitsikot
LP Viesti: Mäki-Kojoja, Yordanova, Butkevychh, Garcia, Kaikkonen, Luntamo, Laaksonen
JymyVolley: Valkonen, Mansikkaviita, Bajnokova, Burse, Robinson, Koivuniemi, Lehtonen

LP Viestin ja JymyVolleyn ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Kotijoukkue oli ensimmäisessä erässä koko ajan pinnan pari johdolla ja ero pysyi loppuun asti.



Toinen erä vaikutti olevan läpihuutojuttu: LP Viesti johti parhaimmillaan jo 15-6 Kristina Yordanovan syöttöjen siivittämänä. Salolaisten ote herpaantui hieman ja JymyVolley pääsi kaventelemaan tilanteeksi 17-13. LP Viestin onnistumiset yhdistettynä JymyVolleyn virheisiin -> erä selvästi LP Viestille.

Kolmannen erän ratkaisseet tekijät olivat LP Viestin huolimaton pelaaminen, Annika Koivuniemi (8/+5) sekä Riikka Valkosen hyvä syöttövuoro. Koivuniemi jatkoi tulitustaan neljännessä erässä. JymyVolleyn kauden toinen sarjapiste oli todella lähellä ja se olisi ollut jopa ansaittu, mutta LP Viesti sai kuin saikin käännettyä erän ja ottelun itselleen kolmen JymyVolleyn perättäisen eräpallonkin jälkeen.



Kristina Yordanova, LP Viesti:

- Aluksi haluan sanoa, että vastustaja pelasi hyvin ja painostivat meitä toisen erän jälkeen kovasti. Teimme paljon virheitä hyökkäyspelissämme, mutta hyvää oli, että taistelimme voittoon. Olen tyytyväinen suoritukseeni tänään.

Annika Koivuniemi, JymyVolley:

- Meillä pysyi ihan hyvin virheet kurissa ja saatiin hyvä ehjä peli, mutta vielä jatkopallohyökkäyksiin pitää keskittyä. Voitto karkasi ehkä siihen, että ei pystytty tappamaan palloa niin hyvin, mutta kyllä se loppukin oli mielestäni hyvä.



Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Kova nousu meidän joukkueelta neljännen erän lopussa. Koivuniemi teki eräpallossa tänään hänelle harvinaisen lyöntivirheen, meidän onneksi. Jymy pelasi tänään neljä erää ihan hyvin, me taas pelattiin esim 3. erä heikosti. Mielestäni on vaan ajan kysymys, milloin Jymy ottaa ensimmäisen voittonsa. Pelin taso alkaa olla sellaista, että voitto voi tulla, mutta voitto pitää myös osata ottaa.

Jukka Tuovinen, JymyVolley:

- Kyllä pettynyt fiilis neljännen erän lopusta on, ettei pystytty viemään sitä maaliin. Tämän vuoden puolella nyt kolmas peli ja ollaan menty pieniä steppejä eteenpäin. Toinen erä oli Yordanovan syöttönäytöstä. Pelin taso oli mielestäni hyvä ja puolustuksia tuli puolin ja toisin. Meille tuli liian kiire ratkaista neljäs erä, tehtiin puolittaisia suorituksia.


LP Viesti - JymyVolley 3-1
25–21, 25–16, 22–25, 29–27
Koti:Yordanova 24/+16, Butkevych 18/+11, Garcia 11/+4
Vieras:Koivuniemi 23/+11, Valkonen 14/+8, Robinson 7/+3

MVP:t

LP Viesti: Yordanova
JymyVolley: Koivuniemi

PROlibero
Netta Laaksonen, LP Viesti

Katsojia 451

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin