Seuraa meitä somessa:

Keskiviikko toivoa täynnä Kokkolassa

15.11.2016

Kokkolan Tiikerit pelaa 3. kierroksen Mestarien liigan kotiottelunsa keskiviikkona tsekkiläistä Dukla Libereciä vastaan toivoa täynnä.

Keskiviikkona Kokkolan jäähalli täyttyy jälleen Tiikereiden kannattajista, kun klo 18:30 käynnistyy Mestareiden Liigan 3. kierros, jolla vastaan asettuu Tsekin Dukla Liberec.

Päävalmentaja Jukka Mäkihannu huomioi vastaan asettuvan joukkueen olevan Tsekkien parhaiten pärjännyt joukkue.

- Mukava olla seuraavalla Mestareiden Liigan kierroksella. Vastaan tulee kokenut. Duklalla on ollut runsaasti vaihtuvuutta, selkeää ykköskuusikkoa ei ole ollut nähtävissä. Peli on kuitenkin varmasti hyvällä mallilla, luvassa on kovia matseja.

Oulussa lauantaina Ettaa vastaan pelanneen Tiikerijoukkueen päävalmentaja piti ottelua erinomaisena kenraaliharjoituksena.

- Ettan kanssa pelattu peli oli laadukas ja Etta pisti lujasti kampoihin, totesi Mäkihannu.

- Kyllä joka pelistä on saatava pisteitä, oli se sitten Mestareiden Liigaa tai kotimaista erittäin korkeatasoista Mestaruusliigaa. Tavoitteena on voittaa joka päivä, ja sillä mennään eteenpäin myös keskiviikkona.

Tiikereiden passari Conor Eaton toteaa vastustajan olevan hänelle vielä hieman tuntematon, mutta joukkue opiskelee vastustajaa seuraavat kaksi päivää ennen h-hetkeä.

- Tunnelma on tiivis omassa joukkueessamme. Voitto Stroitel Minskistä oli iso asia koko joukkueelle. Saimme siitä runsaasti lisää itseluottamusta, mikä on erittäin tärkeää etenkin, kun meillä on niin suuresti uusiutunut joukkue viime kauteen verrattuna, Eaton kertaa.

- Meille on suuri kunnia saada pelata kansainvälisessä Mestareiden liigassa ensimmäisenä suomalaisena miesten joukkueena.

Myös Eaton koki Oulun pelin erinomaisena kenraalina keskiviikon koitokselle. Passari on viihtynyt Kokkolassa hyvin ja on otettu ja ylpeä joukkueestaan, samoin kuin Tiikeri-kannattajista!

- Oulussa pelattu peli Ettaa vastaan tuntui lähes kotipeliltä, kun katsomosta raikui Tiikereiden kannustushuutoja läpi pelin! Siksi myös Kokkolassa on upeaa pelata, kun tunnelma nousee huikeaksi fanien voimalla.

Kokkolan Tiikerit vs. Dukla Liberec, Kokkolan jäähalli, keskiviikkona 16.11.2016 klo 18:30.

  Takaisin